کد خبر: 1541
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۹

واقعه غدیر در 20 شهرستان خراسان رضوی بازسازی شد

واقعه غدیر خم برای نخستین بار در 20 شهرستان خراسان رضوی با شکوهی ویژه و معنوی بازسازی شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هزاران نفر از مردان و زنان شهرستان‌های خراسان رضوی با تشکیل کاروان‌هایی از نقاط مختلف در نقطه‌ای فرضی به نام غدیر خم به صورت نمادین تجمع کردند.

حرکت کاروان‌ها با پرچم‌های رنگارنگ و مردان و زنانی ملبس به لباس عربی و شترهایی که بار آنان را حمل می‌کردند و تجمع در صحرایی که بطور نمادین و فرضی غدیر خم نامیده شد، بینندگان و حاضران را به صدر اسلام برد و واقعه غدیر خم را برای آنان تداعی کرد.

در بازسازی این رویداد بزرگ تاریخی نمادهای کعبه، برکه غدیر، خیمه‌گاه و مکان خطبه‌خوانی پیامبر رحمت(ص) که در مسیر حرکت کاروا‌ن‌ها بازسازی شده بود، مورد استقبال مردم قرار گرفت.

ائمه جمعه شهرستان‌های خراسان رضوی در مراسم بازسازی واقعه غدیر که با حضور فرمانداران، مسئولان و اقشار مختلف مردم به نمایش گذاشته شد، ضمن تقدیر از سپاه و بسیج در بازسازی این واقعه بزرگ، موضوع غدیر خم را مهمترین حادثه در تاریخ عنوان کردند.

وی واقعه غدیرخم را یادگار ارزش‌ها دانستند که باید این وقایع تاریخی برای جوانان به خوبی تبیین شود. بازسازی واقعه غدیر باورهای دینی و مذهبی مردم را افزایش می‌دهد و نسل امروز باید برای ترویج جایگاه تشیع و تداوم و بازسازی واقعه غدیر گوش به فرمان ولایت باشند.

همچنین، فرهنگ‌سازی، تبیین واقعه غدیر و ترویج سیره و سنت ائمه اطهار(ع) در جامعه از جمله وظایف و رسالت دستگاه‌های فرهنگی ذیربط است که باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

این حرکت نمادین در راستای احیای فرهنگ غدیر و واکاوی و شناساندن و ترویج این فرهنگ به قشر جوان بسیار مفید است. این حرکت‌ها به زنده نگه‌داشتن غدیر درجامعه کنونی کمک می‌کند.

 

captcha