کد خبر: 1581
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵

تأسیس نخستین خانه قرآن در روستای تفت

گروه مؤسسات قرآنی مرد‌م‌نهاد: نخستین خانه قرآن با هماهنگی دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد و همکاری اتحادیه مؤسسات در روستای خشک‌آباد تفت تأسیس شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در راستای گسترش و نشر آموزه‌های اخلاقی و اعتقادی و الهی قرآن با هماهنگی دارالقرآن‌ الکریم تبلیغات اسلامی استان یزد، مجوز تأسیس خانه قرآنی روستای خشک‌‌آباد صادر و رسماً در این روستا کار خود را آغاز کرد.



با توجه به ضرورت اجرای طرح‌های نهضت قرآن‌آموزی در روستاها و تأیید دفتر کل امور روستایی استانداری، کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفت در سال جاری با هماهنگی بخش‌داری مرکزی، تأسیس خانه‌های قرآن روستایی را یکی از اولویت‌های فعالیت قرآنی خود دانسته است.



هم‌اکنون در شهرستان تفت 3 مؤسسه قرآنی و 4 خانه قرآن روستایی زیر نظر این اداره فعالیت می‌کنند که در صورت عضویت اتحادیه مؤسسات قرآنی یزد، موفق به دریافت طرح‌های ابلاغ شده در طول سال همراه با بودجه‌های قرآنی می‌شوند.



یادآور می‌شود، نزدیک به 50 خانه قرآن با نظارت اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان یزد در حال فعالیت هستند که طی سال به تعلیم و تربیت بیش‌از 300 قرآن‌آموز می‌پردازند.



خبرنگار: مرتضی بابایی


captcha