کد خبر: 1585156
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۸۶ - ۱۳:۰۴

سومين روز مسابقات بين‌المللی قرآن ليبی برگزارشد

گروه بين‌الملل: سومين روز از مسابقات بين‌المللی قرآن ليبی با قرائت حافظان و قاريان شركت‌كننده در اين مسابقات در برج ذات‌العماد طرابلس آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرنگار مستقر خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) در محل برپايی مسابقات ليبی، قاريان و حافظان كشورهای لبنان، عمان، نيجر، جزاير قناری، اردن، آفريقای جنوبی و برونئی به سوالات هيئت داوران پاسخ‌دادند.
همچنين حافظان و قاريان شركت‌كننده در چهارمين دوره از مسابقات بين‌المللی قرآن الفاتح ليبی در سومين روز مسابقات از نمايشگاه قرآن اين كشور ديدن‌كردند.
از سوی ديگر، هم‌زمان با برگزاری مسابقات، «محمد دالی بلطة» شيخ قاريان لبنان و هيئت همراه از كشور لبنان به مقر مسابقات رسيدند.
همچنين علامه دكتر «وهبه الزحيلی» خطيب و از علمای مشهور سوريه به همراه تنی چند از مسوولان و مراكز دينی اين كشور در برج ذات‌العماد مقر مسابقات حضور به عمل‌آوردند.
در حاشيه برگزاری مسابقات، شركت‌كنندگان در ضيافت افطاری كه از سوی وزارت كار و امور اجتماعی تدارك ديده شده‌بود، در تالار «باب البحر» حاضرشدند.
گفتنی‌است، چهارمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن «الفاتح» ليبی در برج ذات‌العماد طرابلس 30 شهريورماه آغاز به كاركرد و تا 8 مهرماه ادامه خواهدداشت.
مسابقات بين‌المللی قرآن الفاتح ليبی با شركت 52 كشور و 97 قاری و حافظ از سراسر جهان در حال برگزاری‌ است.
captcha