به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «Peninsula» چاپ قطر، در اين همايش بيش از 20 كارشناس مسائل قرآنی و موضوعات مربوط به باغ قرآن از كشورهای «مالزی»، «پاكستان»، «تركيه»، «مصر»، «فلسطين»، «مراكش»، «آمريكا»، «اردن»، «اندونزی»، «آلمان» و كشورهای عضو شورای همكاریهای خليج فارس حضور دارند.
«گياهان در قرآن، حديث و سنت نبوی»، «باغ قرآنی و علوم جديد»، «باغ قرآنی: محيط زيست و حفاظت از منابع طبيعی»، «باغ قرآنی: هنر، طراحی و معماری اسلامی» و «باغ قرآنی: همكاری با سازمان های بين المللی» از جمله محورهای برگزاری اين همايش سه روزه است.
معرفی آموزه های قرآنی در زمينه گياه شناسی، هدف قرآن از معرفی اين گياهان، رستاخيز و پيدايش گياهان در قرآن، هماهنگی كلام قرآن با بيوتكنولوژی مدرن و ژنتيك از ديگر موضوعاتی است كه در اين همايش مورد بررسی قرار می گيرد.
باغ گياهان قرآنی سال گذشته ميلادی به همت بنياد آموزش و علوم دوحه و با حمايت سازمان علمی، آموزشی و فرهنگی سازمان ملل متحد(يونسكو) با هدف اشاعه زمينههای علمی، تحقيقاتی، آموزشی درباره قرآن و معرفی آموزههای آن افتتاح شد.
در اين باغ همه گياهانی كه نامشان در قرآن كريم ذكر شده و از ديدگاه سنت اسلامی و سيره نبوی تائيد میشوند جمع آوری شده و فضای اصلی اين باغ بر اساس 150 آيه قرآن مربوط به خصوصيات بهشت طراحی شده است.
در قرآن كريم به 50 تا 60 نوع گياه از جمله خرما، انجير، انگور و انار اشاره شده است.