کد خبر: 1871503
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۸

نخستين گردهمايی مديران مراكز حفظ قرآن امارات در دبی برگزار شد

گروه بين‌الملل: نخستين گردهمايی مسئولان و مديران مراكز حفظ قرآن و مؤسسه‌های اسلامی امارات، عصر ديروز 20 دی‌ماه در دبی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از خبرگزاری رسمی امارات(وام)، «عمر محمد الخطيب» معاون مديركل اداره امور اسلامی و خيريه دبی در اين باره گفت: اين گردهمايی به همت بخش مؤسسه‌های اسلامی اداره امور اسلامی و خيريه دبی و با هدف تقويت نقش و جايگاه مراكز قرآنی و مؤسسه‌های اسلامی امارات در نشر فرهنگ دينی و قرآنی برگزار شد.
وی افزود: هماهنگی و انسجام ميان تلاش‌ها و برنامه‌هايی كه مراكز قرآنی و مؤسسه‌های اسلامی در زمينه خدمت به قرآن و نشر فرهنگ قرآنی در عرصه‌های مختلف جامعه انجام می‌دهند، از ديگر موضوعات قابل بحث در اين گردهمايی بود.
الخطيب تصريح كرد: در اين گردهمايی، مديران و مسئولان 30 مركز قرآنی امارات و 18 مؤسسه اسلامی حضور داشتند و ديدگاه و پيشنهادات خود را در زمينه ارتقای سطح فعاليت مراكز ارائه دادند.
در اين گردهمايی، «عبدالله العلی» رئيس بخش پژوهش‌های اسلامی و «يوسف اليتيم» مدير بخش مراكز حفظ قرآن اداره امور اسلامی و خيريه دبی، گزيده‌ای از فعاليت‌ها و برنامه‌های خود در زمينه حمايت از مراكز قرآنی و مؤسسه‌های اسلامی و تقويت روحيه همكاری و ارتباط ميان مراكز و خدمت به جامعه ارائه دادند.
captcha