کد خبر: 1891595
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۲

پايگاه اطلاع‌رسانی مسابقات بين‌المللی قرآن كويت راه‌اندازی شد

گروه بين‌الملل: «عبدالله مهدی البراك» معاون امور قرآن كريم و پژوهش‌های اسلامی وزارت اوقاف كويت از راه‌اندازی پايگاه اطلاع‌رسانی مسابقات بين‌المللی قرآن كويت به آدرس www.kuwaitprize.org خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه كويتی «الرأی»، عبدالله مهدی البراك كه رياست كميته اجرايی مسابقات قرآن كريم جايزه بين‌المللی كويت را نيز عهده‌دار است، در نشستی مطبوعاتی با اعلام اين خبر گفت: در اين پايگاه اطلاع‌رسانی، تمامی اطلاعات مربوط به مسابقات كه شركت‌كنندگان در اين رقابت‌ها به آن نياز دارند، ارائه شده است.
وی افزود: كميته برگزاركننده اين رقابت‌ها، مبلغ 114 هزار دينار كويتی برای نفرات برگزيده اين رقابت‌ها درنظر گرفته است و اين مسابقات بين‌المللی حفظ، قرائت، تجويد و ترتيل قرآن كريم به همت وزارت اوقاف و امور اسلامی كويت از 20 اسفندماه آغاز می‌شود و تا اول فروردين‌ماه ادامه دارد.
البراك تصريح كرد: اين مسابقات در دو بخش آقايان و بانوان برگزار می‌شود و از شرايط شركت در اين رقابت‌ها اين است كه متسابق از مشاهير قرائت جهان اسلام نباشد و هر متسابق بايد لباس رسمی كشور خود را در اين مسابقات بپوشد.
اين مسابقات در رشته‌های حفظ و تجويد كامل قرآن كريم، حفظ قرآن كريم همراه با با قرائت‌های هفت‌گانه و رشته قرائت و ترتيل قرآن كريم برگزار می‌شود و در مسابقات امسال جايزه‌ای نيز به برترين طرح فن‌آوری خدمت به قرآن كريم اختصاص يافته است.
captcha