کد خبر: 1996256
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۱

طلاب بايد معارف حوزه‌ها را به نسل‌های ديگر تحويل دهند

گروه فعاليت‌های قرآنی:آيت الله مظاهری رئيس حوزه علميه اصفهان در آئين افتتاح حوزه‌های علميه وظيفه طلاب جوان را انتقال معارف حوزه‌ها به نسلهای آينده عنوان كرد و گفت: اين موضع زمانی محقق می‌شود مانع را مانع نبينيم و بزرگترين مشكلات را برای خود حل شده فرض كنيم

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)شعبه حوزه‌های علميه به نقل از روابط عمومی مركز مديريت حوزه علميه اصفهان، در اين مراسم كه روز شنبه 26/06/89 برگزار شد. در اين مراسم ابتدا معاون آموزش مركز مديريت حوزه علميه اصفهان به ارائه گزارشی در خصوص سال تحصيلی گذشته پرداخت و گفت از تعداد 5000 نفر طلبه در پايه های 1 تا 10 تعداد 4500 نفر از آنان در امتحانات تير ماه در 1 حوزه مركزی واقع در گلستان شهداء اصفهان و 9 حوزه شهرستانی به صورت متمركز و همزمان برگزار گرديد.
حجت الاسلام اكبر يزدی‌نيا پور با اشاره به اينكه از 60 نفر اساتيد حوزه در برگزاری امتحانات از جمله طرح سئوالات، كنترل كمی و كيفی سئوالات و تصحيح اوراق استفاده شده است گفت: درصد قبولی طلاب در امتحانات تير ماه 70 درصد بوده و تعداد 170 نفر از آن‌ها جزء ممتازين هستند.
وی در ادامه به آيين نامه جديد آموزشی حوزه علميه اشاره نمود و تبديل نظام آموزشی حوزه به نظام آموزشی واحدی، برگزاری دوره های تربيت مدرس و جهت‌دهی به امور اساتيد حوزه علميه اصفهان را جزء مهمترين تحولات آموزشی حوزه علميه اصفهان برشمرد.
در ادامه جلسه حضرت آيت الله مظاهری باتشكر و قدردانی از مسؤولين مركز مديريت حوزه علميه اصفهان در خصوص فعاليت‌های انجام شده و تحولات صورت گرفته گفت: برگزاری منظم و دقيق امتحانات در حوزه علميه اصفهان يك امتياز می باشد كه باعث نظم و سازماندهی طلاب است.
رئيس حوزه علميه اصفهان با اشاره به مشكل بودن امر طلبگی و محروميت‌های اين قشر گفت: وضع ما در قم بسيار بد بود اما قدر طلبگی را خوب داشتيم و خوشمان بود و درس می‌خوانديم ولی از لحاظ اقتصادی در مضيقه قرار داشتيم.
ايشان با تاكيد بر اين مطلب كه بر طلاب واجب است كه اين حوزه را از اين نسل به نسل‌های ديگر تحويل دهند اظهار داشت: اين مطلب وقتی ممكن است كه مانع را مانع نبينيم و بزرگترين مشكلات را برای خود حل شده فرض كنيم و با تمام توان تلاش نمائيم.
ايشان در پايان دو بال علم و تقوی را برای طلاب امری لازم و ضروری بر شمردند و تصريح كردند: اين تقوای الهی است كه انسان را به هر كجا كه بخواهد می‌رساند.
سپس آيت الله طباطبايی نژاد مدير حوزه علميه اصفهان طی سخنانی اظهار داشت: خوشحالم كه در اين سال‌ها با وجود افت و خيزها سالانه بيش از هزار نفر به طلاب حوزه علميه اصفهان افزوده شده و در حال حاضر بيش از 8000 نفر طلبه ثابت مشغول به تحصيل هستند.
ايشان با بيان اينكه در راستای احداث مدارس كارها و اقدامات خوبی انجام شده و تا پايان سال نيز تعداد چند مدرسه جديد الاحداث جهت خدمت‌رسانی به جمع مدارس استان اصفهان اضافه خواهد شد گفت: جهت اسكان طلاب مجرد تمهيدات لازم انديشيده و به قدر كافی خوابگاه ساخته شده است.
نماينده ولی فقيه و امام جمعه اصفهان مواردی چون نحوه ثبت نام و مراحل پذيرش حوزه علميه اصفهان، برنامه‌های آموزشی در نظر گرفته شده جهت پايه‌های 7 تا 10 و ساماندهی طلاب درس خارج تحت عنوان دفتر امور فضلا را باعث پيشرفت كمی و كيفی و نمونه شدن حوزه علميه اصفهان از ساير حوزه‌های علوم دينی دانست.
ايشان در ادامه وظيفه طلاب را علاوه بر درس خواندن تقويت خود در امور تبليغ و پژوهش برشمردند و با بيان روايت (العلم نور يقضفه الله فی قلب من يشاء )به جمع طلاب گفت: نور واقعی عبادت است كه طلاب نبايد از آن غافل شوند.
در پايان اين جلسه همچنين از حدود 150 نفر طلبه ممتاز سال 89-88 كه در زمينه آموزشی بهترين معدل را كسب نموده‌اند و همچنين 25 نفر طلبه ممتاز در امر پژوهش كه ارائه كننده بهترين تحقيقات و مقالات در طول سال جاری بوده اند تقدير و تجليل به عمل آمد.
captcha