کد خبر: 2334452
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۳

تظاهرات در اعتراض به هتك حرمت مجدد قرآن توسط نظاميان آمريكايی

گروه بين‌الملل: ده‌ها تن از شهروندان افغان صبح امروز، ششم خرداد، در اعتراض به هتك حرمت مجدد قرآن توسط نظاميان آمريكايی در استان «ميدان وردك» اين كشور، دست به تظاهرات زدند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی shafaqna، اين تظاهرات با حضور ده‌ها تن از اهالی منطقه «شش قلعه» شهرستان «سيدآباد» استان ميدان وردك افغانستان و در اعتراض به توهين سربازان آمريكايی به قرآن كريم برگزار شد و تظاهركنندگان بزرگراه كابل ـ قندهار را مسدود كردند.
تظاهركنندگان اعلام كردند: نيروهای آمريكايی در شش قلعه، ضمن اهانت به قرآن كريم به ساكنان منطقه خسارات مالی وارد كرده‌اند.
به گفته تظاهركنندگان، نظاميان آمريكايی چهارشنبه گذشته، سوم خرداد، در روستای «دندوكی» اين شهرستان، به اموال شخصی روستائيان آسيب وارد كرده و به نسخه‌هايی از قرآن كريم نيز اهانت كردند.
تظاهركنندگان شعارهای مرگ برآمريكا، مرگ بر ناتو، زنده باد اسلام و زنده باد مجاهدين سرداده و بزرگراه كابل ـ قندهار را بر روی خودروهای عبوری بستند.
مردم افغانستان پيش ازاين نيز نسبت به توهين نيروهای ناتو به سركردگی آمريكا به مقدسات اسلامی و كشتار مردم بی‌گناه اين كشور، انزجار و تنفر خود را ابراز كرده بودند.
captcha