کد خبر: 2368000
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۴

برگزاری پانزدهمين جشنواره بين‌المللی پژوهشی «شيخ طوسی» در قم

گروه بين‌الملل: پانزدهمين جشنواره بين‌المللی پژوهشی شيخ طوسی با موضوع «تمدن نوين اسلامی» بهمن‌ماه سال جاری به همت معاونت پژوهش جامعة المصطفی(ص) العالمية در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از دبيرخانه جشنواره بين‌المللی پژوهشی شيخ طوسی، اين جشنواره با همكاری پژوهشگاه بين‌المللی «المصطفی(ص)» و در دو بخش اصلی و بخش ويژه «تمدن نوين اسلامی» برگزار می‌شود.
بخش اصلی جشنواره ويژه طلاب و دانش‌پژوهان جامعة المصطفی(ص) است كه در آن كتاب‌ها و مقالات چاپ شده، رساله‌های علمی، پايان‌نامه و تحقيقات پايانی دفاع شده در موضوعات قرآن و حديث، فقه و اصول، تاريخ و سيره، فلسفه، كلام و عرفان، اخلاق و تربيت، اديان و مذاهب، گروه‌های علوم انسانی، ادبيات (صرف و نحو و علوم بلاغی) و منطق بررسی و انتخاب خواهند شد.
بخش ويژه پانزدهمين جشنواره با موضوع «تمدن نوين اسلامی» برگزار خواهد شد. محققان و انديشمندان ايرانی و غيرايرانی می‌توانند مقالات علمی خود را در راستای موضوع فوق و با توجه به محورهای فراخوان همچون مفهوم تمدن اسلامی و مؤلفه‌های تشكيل دهنده آن، مبادی و مقومات تمدن نوين اسلامی، چيستی تمدن نوين اسلامی، تمدن نوين اسلامی از نگاه حضرت امام خمينی(ره) و مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و ديدگاه‌های متفكران معاصر درباره چگونگی تحقق تمدن نوين اسلامی به دبيرخانه جشنواره ارسال كنند.
اثر علمی ارسالی به جشنواره نبايد تاكنون چاپ يا در همايش يا جشنواره‌ای ارائه شده باشد. اين آثار بايد حداكثر تا تاريخ 15 آبان‌ماه سال جاری به دبيرخانه جشنواره ارسال شوند.
آثار علمی برای شركت در پانزدهمين جشنواره بين‌المللی پژوهشی شيخ طوسی به زبان‌های فارسی، عربی، انگليسی، فرانسه و اردو پذيرش خواهد شد و علاقه‌مندان برای آشنايی بيشتر با اين جشنواره می‌توانند به وب‌سايت تخصصی آن به آدرس Http://Tousi.miu.ac.ir مراجعه كنند.
captcha