به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه بينالمللی همكاریهای خبری شيعه(شفقنا)، اين نهاد در نامهای به مانموهان سينگ، نخستوزير هند و آمبيكا سونی، وزير اطلاعرسانی اين كشور توقف فوری ساخت فيلمی با موضوع كربلا را خواستار شده است، زيرا اين اقدام باعث جريحهدار شدن احساسات مسلمانان خواهد شد.
مولانا رزا محمد اطهر، رئيس مجلس شيعيان هند در بيانيهای اعلام كرد: قرار است در اين فيلم صفات امام حسين(ع) نمايش داده شود كه به واسطه اينكه مسلمانان احترام خاصی برای آن حضرت قائل هستند، ساختن فيلم در مورد اين موضوع حساس، قلب ميليونها مسلمان را جريحهدار خواهد كرد.
وی اظهار كرد: از ديدگاه شريعت، ساخت فيلمهای اين چنينی در مورد شخصيتهای بزرگ مذهبی غيرقانونی و غير منصفانه خواهد بود.
در بيانيه رئيس مجلس شيعيان هند آمده است: فيلمنامه توسط نويسنده برجسته و بازيگر معروف هند قادرخان نوشته و اخيرا اعلاميهای هم در اين خصوص صادر شده است.