کد خبر: 2487427
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۲

راه‌اندازی وب‌سايت عليه مسجدسازی از سوی اسلام‌ستيز هلندی

گروه بين‌‌الملل: «گيرت ويلدرز»، سياستمدار افراط‌گرا و اسلام‌ستيز هلند وب‌سايت جديدی را برای مقابله با ساخت مساجد جديد راه‌اندازی كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Islamophobia Watch»، اين وب‌سايت كه «مسجد نه!» (MoskNee) نام دارد، از سوی ويلدرز كه رهبر حزب راستگرای هلند موسوم به آزادی است، با هدف نشان‌دادن راه‌كارهای قانونی به غيرمسلمانان برای ممانعت از ساخت مساجد جديد راه‌اندازی شده است.
در اين وبسايت كه به زبان هلندی است، آمده است: هلند يك كشور اسلامی نيست و نبايد باشد. با اين حال، ما شاهد افزايش روزافزون تأثير اسلام هستيم. تحت تأثير جمعيت فزاينده مسلمان (حدود 1 ميليون نفر در سال 2013) تعداد مساجد در هلند افزايش چشمگيری داشته است. هلند در حال حاضر بيش از 450 مسجد دارد. چقدر خوب خواهد بود اگر در هلند مسجدی وجود نداشته باشد.
همچنين آمده است: حزب آزادی معتقد است كه ديگر بس است. ديگر اجازه نخواهيم داد كه هيچ مسجد جديدی در هلند ساخته شود.
ويلدرز در مصاحبه‌ با يك روزنامه هلندی اعلام كرد: مسجد سمبل يك ايدئولوژی خشونت‌طلبانه و سركوبگرانه است و حزب آزادی تلاش می‌كند تا با كمك گرفتن از همه مردم ساخت مساجد را در هلند محدود كند.
وی گفت: با توجه به اينكه ممنوعيت ساخت مساجد به صورت قانونی غيرممكن است، حزب آزادی شيوه‌ جديدی را برای اين منظور در پيش گرفته است.
ويلدرز تأكيد كرد: طرح ابتكاری حزب آزادی برای مقابله با مساجد با هدف مقاومت در برابر اسلامی‌سازی هلند انجام خواهد شد.
captcha