کد خبر: 2515006
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۰

بازديد 200 هزار نفر در تعطيلات نوروز از بقاع متبركه بروجرد

گروه اجتماعی: رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان بروجرد از بازديد 200 هزار مسافر و زائر ايام نوروز امسال از بقاع متبركه اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‌الاسلام رضا گودرزی، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان بروجرد روز شنبه، 17 فروردين‌ماه گفت: ايام نوروز امسال با اجرای طرح آرامش بهاری برای زائران و مسافران نوروزی در جوار بقاع متبركه اين شهرستان تعداد 200 هزار نفر از نقاط مختلف كشور از اين بقاع بازديد و از برنامه‌های فرهنگی آن بهره‌مند شدند.
وي با اشاره به اينکه اين طرح در سطح 12 امامزاده شهری و روستايی بروجرد برگزار و امكانات و تجهيزات لازم برای استقبال از مسافران نوروزی و زائران در اين اماكن فراهم شد، افزود: در اين راستا همچنين طرح غبارروبی و عطر افشانی بقاع متبركه در اين شهرستان اجرا شده است.
حجت‌الاسلام گودرزی اضافه كرد: برپايی نمايشگاه محصولات فرهنگی و تبليغ دينی، ايجاد فضای مناسب برای زائران، اسكان زائران، فعال كردن كتابخانه‌ها و مراكز قرآنی، فرهنگی، برگزاری نمايشگاه آرامش بهاری و مسابقات فرهنگی، نصب تابلوی راهنمای امامزادگان، پخش و توزيع بروشور امامزادگان و تأمين امنيت پايدار در بقاع متبركه از فعاليت‌های ستاد نوروزی اداره اوقاف شهرستان بروجرد در ايام تعطيلات نوروز امسال بود.
وی اعزام مبلغ به امامزاده‌های اين شهر و برگزاری نماز جماعت و بازگو كردن احكام دين را از ديگر برنامه‌های اوقاف بروجرد در اين ايام بيان كرد.
captcha