کد خبر: 2515858
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲

حماسه سياسی و اقتصادی با پيروی از ولايت فقيه معنا می‌شود

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه شاهرود با اشاره به نامگذاری سال 92 به نام سال حماسه سياسی و اقتصادی گفت: حماسه سياسی و اقتصادی با پيروی از ولايت معنا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، عباس مطهری، فرمانده سپاه شاهرود عصر ديروز، 18 فروردين‌ماه در نشست بصيرتی كاركنان سپاه شاهرود كه در حسينيه ثارالله(ع) برگزار شد، اظهار كرد: در احاديث فراوان داريم كه هر كس دو روزش مثل هم باشد مغبون است و بايد تلاش كنيم هر روزمان نو روز باشد و حركتی باشد برای پيشرفت و تعالی در زمينه‌های مختلف.
وی با بيان اينكه مقام معظم رهبری در سخنان خود فرمودند وقتتان را به دو بخش تقسيم كنيد جهاد و جهاد، خاطرنشان كرد: بايد دانست كه حماسه نوعی جهاد است و اگر جهاد نباشد حماسه آفريده نمی‌شود.
مطهری با اشاره به اينكه حماسه در واقع كارهای ماندگار و جاويد در برابر دشمنان است گفت: ما اكنون درگير دو جهاد هستيم و دشمن تمام تلاش را به كار گرفته تا مردم را از انقلاب و جهاد و شهادت منصرف كند و نخبگان و انديشمندان جهان از ما روی برگردانند كه در اين راستا حماسه سياسی و اقتصادی آقا به هم كاملاٌ ربط دارند و منظور از با خاك يكسان كردن تلاويو مركز سياسی و حيفا مركز اقتصادی است و اين همان حماسه‌ای است كه رهبری بر آن تاكيد دارند.
به گفته مطهری اين حماسه‌ها يك نكته ظريف دارد و آن هم اين است كه تمام اين حماسه‌ها فقط زير پرچم ولايت معنا خواهد شد.وی افزود: اگر قرار است پيش برنده و پيش رونده اين حماسه‌ها باشيم، بايد تلاش‌هايمان را بيشتر و بيشتر از سال قبل كنيم.
فرمانده سپاه شاهرود گفت: بايد با عزمی محكم‌تر در راه عمل به فرمايشات رهبری حركت كنيم و اكنون ما به جايی رسيده‌ايم كه طبق فرمايش مقام معظم رهبری ديگر اسرائيل به عنوان دشمن دارای قدرت به حساب نمی‌آيد كه بايد تلاش كنيم و در خط ولايت برای پيشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش كنيم و به قله‌های سربلندی هرچه بيشتر دست يابيم.
captcha