کد خبر: 2516230
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴

تقويت مبانی اسلامی و دينی از اولويت‌های دانشگاه آزاد اسلامی است

گروه اجتماعی: رئيس منطقه 17 دانشگاه آزاد گيلان تقويت مبانی اسلامی و دينی را از اولويت‌های دانشگاه آزاد عنوان و گفت: اگر دانشجويان خود را به علم، ايمان و معرفت مجهز كنند، موجب سرافرازی ايران و درخشش آن در دنيا می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، محمدحسين سرورالدين، رئيس منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته، 18 فروردين‌ماه در ديدار با رئيس، اعضای هيات رئيسه و شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت به نامگذاری سال 92 به نام سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری اشاره و اظهار كرد: دانشگاه در طول دوران‌های مختلف در عرصه‌های مختلف بويژه سياسی و اقتصادی نقش موثری داشته و اين بار به فرمان مقام معظم رهبری دانشجويان و دانشگاهيان كه از قشرهای آگاه و با بصيرت هستند لبيك خواهند گفت.
وی با بيان اينكه دانشگاه آزاد اسلامی در فصل جديدی برای تحول و اعتلای بيش از پيش قرار گرفته، افزود: دانشگاه آزاد يكی از دستاوردهای ملی در سطح كشورمان محسوب می‌شود و همه مسئولان و مديران اين دانشگاه بزرگ وظيفه دارند در شان آن خدمت‌رسانی كرد.
سرورالدين تقويت مبانی اسلامی و دينی را از اولويت‌های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان و بيان كرد: اگر دانشجويان خود را به علم، ايمان و معرفت مجهز كنند و بدانند كه علم و تخصص خود را در چه مسيری به كار بگيرند، موجب سرافرازی مملكت اسلامی ايران و درخشش آن در دنيا می‌شوند.
وی از مسئولان و تمامی دست‌اندركاران دانشگاه آزاد اسلامی خواست تا در اين زمينه با جديت و برنامه‌ريزی‌های مناسب، برای كسب رضايت خداوند بزرگ و خلق خدا با رسيدن به نقاط مشترك جهت به دست آوردن موفقيت‌های بيشتر،گام بردارند.
سرورالدين همچنين عملكرد واحد فومن و شفت در زمينه های مختلف را ستودنی دانست و خواستار تداوم اجرای برنامه های فرهنگی بويژه در سال جديد در راستای منويات مقام معظم رهبری در خصوص سال حماسه سياسی و اقتصادی شد.
رئيس منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی نيز در اين نشست دانشگاه را مركز توليد علم، دانش، دين و معرفت دانست و با بيان قابليت‌های اين منطقه، ادامه داد: گيلان و شهرستان‌های همچون فومن و شفت ظرفيت‌های فراوان و قابليت‌های وی‍‍‍ژه‌ای در زمينه‌های مختلف علمی، تحقيقاتی و پژوهشی دارد كه می‌توان با تلاش مسئولان و همكاران دانشگاه آزاد و به كمك انديشمندان و مفاخر، در شكوفايی بخش‌های مختلف اين مناطق مستعد گام‌های موثری برداشت.
همچنين اقدامی، دبير منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بيان كرد: مسائل فرهنگی، اخلاقی و دينی می‌تواند به صورت هدفمند به علم جهت دهد از اين رو توجه به مسائل فرهنگی و تربيتی دانشگاهيان بويژه دانشجويان در كنار مسائل علمی بسيار حائز اهميت است.
وی همچنين خواستار توسعه فضای عمرانی و آموزشی واحد فومن و شفت با توجه به ظرفيت‌های بالقوه موجود در اين شهرستان‌ها شد.
در ادامه مجتبی ملكی چوبری، رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت با ارائه گزارشی از فعاليت‌های اين واحد دانشگاهی گفت: بنا به تاكيد رياست عالی دانشگاه، مديران و مجموعه همكاران دانشگاه آزاد اسلامی پرچم پرافتخار فرهنگ دينی و توجه به مسائل اعتقادی دانشگاهيان را به همراه خواهند داشت.
وی با بيان اينكه بافت جمعيتی شهرستان‌های فومن و شفت با دارا بودن عالمان بزرگی دارای فرهنگی غنی و اسلامی است، اضافه كرد: در مسير توسعه مسائل فرهنگی و اسلامی و توجه به مسائل ارزشی و اعتقادی، برنامه‌ريزی‌های مدونی در دانشگاه آزاد اسلامی اين شهرستان‌ها با حمايت همه جانبه دبيرخانه منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است.
captcha