کد خبر: 2516419
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۶

علامه عبدالهادی الفضلی دعوت حق را لبيك گفت

گروه بين‌الملل: علامه شيخ عبدالهادی الفضلی، نماينده مقام معظم رهبری در منطقه شرقيه عربستان، بامداد روز گذشته، 19 فروردين، پس از يك دوره طولانی بيماری در يكی از بيمارستان‌های اين كشور دار فانی را وداع و دعوت حق را لبيك گفت، پيكر ايشان امروز، سه‌شنبه در قبرستان شهر سيهات به خاك سپرده می‎شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی شبكه ماهواره‌ای المنار، آيت‌الله شيخ عبدالهادی الفضلی سه روز پيش از وفات به خاطر بيماری و ضعف جسمی در يكی از بيمارستان‌های منطقه «الدمام» عربستان بستری شد.
آيت‌الله الفضلی چندين سال پيش دچار سكته مغزی شد كه حركت و فعاليت‌های روزمره وی را تحت تأثير قرار داد.
آيت الله الفضلی متولد سال 1935 ميلادی(1314 هجری شمسی) در شهر «بصره» عراق و از انديشمندان شيعی ساكن شهر «الدمام» بود. ايشان تا سال 1391 هجری قمری يكی از رهبران حزب «الدعوة» عراق بود كه پس از تحت تعقيب‌ قرارگرفتن از سوی حزب «بعث» اين كشور، به عربستان بازگشت.
آيت‌الله شيخ عبدالهادی الفضلی از برجسته‌ترين علمای شيعه عربستان سعودی و نماينده حضرت امام خامنه‌ای در منطقه شرقيه اين كشور و سابق بر اين به عنوان نماينده آيت‌الله‌العظمی شهيد سيد‌محمدباقر صدر مشغول بود و آثار علمی فراوانی را به جهان اسلام تقديم كرد.
وی سال‌ها در جلسات درس خارج اساتيدی همچون حضرت آيت‌الله‌العظمی «سيدابوالقاسم خوئی»، آيت‌الله شيخ «محمد طاهر آل راضی»، آيت‌الله شيخ «محمدرضا مظفر»، آيت‌الله «سيدمحمدتقی حكيم» و آيت‌الله‌العظمی شهيد «سيدمحمدباقر صدر» حضور يافت و تحصيلات دانشگاهی خود را هم‌زمان در دانشگاه بغداد پی گرفت.
ايشان در يكی از سفرهای خود به ايران به دليل كسالت در يكی از بيمارستان‌ها منتقل شد و رهبر معظم انقلاب اسلامی از او عيادت كردند. حضرت امام خامنه‌ای(مد‌ظله‌العالی) در اين ديدار ضمن بوسيدن روی شيخ عبدالهادی الفضلی، به تعريف و تمجيد از ايشان پرداختند.
captcha