کد خبر: 2517110
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸

مهم‌ترين دغدغه حضرت زهرا(س) صيانت از رهبری جامعه اسلامی بود

گروه سياسی: رئيس مجلس در نطق خود اظهار كرد: دغدغه حضرت فاطمه زهرا(س) صيانت از مهم‌ترين بخش امت اسلامی بود كه در صورت انحراف، جاهليت زنده و غروب در بامداد اسلام حادث می‌شد و آن بخش، رهبری و مديريت جامعه اسلامی بود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، علی لاريجانی امروز، 20 فروردين‌ماه در نطق پيش از دستور خود در آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی ضمن تسليت به مناسب فرارسيدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار كرد: عارفان بر اين نظر هستند كه انسان كامل اگر مرد باشد، مظهر و صورت عقل كل است و اگر زن باشد، مظهر و صورت نفس كل عالم است؛ از اين جهت سيد اوصيا، امام علی(ع)، صورت و مظهر عقل كلی به اتم وجه است و حقيقت ام‌الكتاب، سيده نساء عالمين، حضرت فاطمه زهرا(س)، صورت و مظهر نفس كلی به وجه اتم هستند.
منتخب مردم قم در مجلس با اشاره به خطبه فدكيه حضرت فاطمه(س) پس از رحلت رسول اكرم(س) گفت: اين سخنان آن هم از شخصيتی كه پيامبر ايشان را روح در بدن خود می‌داند، حكايت از وقوع حادثه بسيار مهم و ناگوار می‌كند؛ آن رويداد تغيير مسير مسلمانان به تبع بی‌توجهی به جايگاه رهبری مسلمين بود.
وی با بيان اينكه خطبه آن حضرت از ابتدا تا انتها دغدغه ويران نشدن بنايی كه پيامبر اسلام(ص) برای هدايت مردم ساخته بودند را داشتند، اظهار كرد: دغدغه حضرت فاطمه زهرا(س) صيانت از مهم‌ترين بخش امت اسلامی بود كه در صورت انحراف، جاهليت زنده و غروب در بامداد اسلام حادث می‌شد و آن بخش، رهبری و مديريت جامعه اسلامی بود.
لاريجانی تصريح كرد: اگر حضرت فاطمه(س) در اين خطبه از فدك سخن می‌گويند، از آن جهت است كه پايه‌های نظام حقوق اسلامی از ابتنای به وحی و حق و عدالت به سوی تصميمات عامه‌پسند جهت قدرت‌گرايی سوق می‌يافت؛ ايشان به خوبی می‌دانستند كه اين انحراف به ديكتاتوری خلافت اموی و عباسی ختم می‌شود كه با ظاهر شعار اسلام و دين و سنت رسول خدا به قدرت‌طلبی و دنياخواهی منحرف می‌شوند، به طوری كه با شعار مقدس از هر جهت دست به ويرانی جامعه می‌زنند تا جايی كه صحنه عاشورا ايجاد می‌شود.
رئيس قوه مقننه با بيان اينكه پافشاری حضرت فاطمه زهرا(س) در مسئله فدك در جهت اجرای سنت‌ها به جای فرمانروايی بر مبنای ضابطه‌هايی است كه گاه می‌تواند به ظاهر مردم‌پسند باشد، گفت: دموكراسی‌های امروزين در بهترين شرايط مبنايی جز مردم‌پسند بودن را قائل نيستند؛ به همين دليل چنين وضع و حالی پيدا كرده‌اند كه هم از درون و هم از بيرون با بحران و بن‌بست مواجه شده‌اند.
وی تصريح كرد: در مكتب فاطمی سعادت بشر را نبايد در دريافت‌های چشم‌های نزديك‌بين جستجو كرد، بلكه سعادت درازمدت بشر با تكيه بر هدايت‌های الهی و سنت نبوی و علوی نهفته شده كه آن را بايد بر اساس اسلام‌شناسی از درون مكتب كاوش كرد؛ اين درس بزرگی است كه بايد در مسير انقلاب بايد به آن پايبند باشيم.
لاريجانی در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به سخنان فريدون عباسی در جلسه غير علنی مجلس اظهار كرد: لازم است از اقدامات ارزنده عزيزان خدوم در سازمان انرژی اتمی كه در روز ملی هسته‌ای گوشه‌ای از تحقيقات خود را اعلام كردند، سپاسگزاری می‌كنيم.
رئيس مجلس شورای اسلامی همچنين به زلزله روز گذشته بوشهر پرداخت و ضمن ابراز همدردی با آسيب‌ديدگان اظهار كرد: برای درگذشتگان اين حادثه آرزوی علو درجات می‌كنم و از وزارت كشور و بهداشت و درمان و هلال احمر می‌خواهيم با جديت به وضع آوارگان و نجات آسيب‌ديدگان رسيدگی كنند و لازم است كميسيون عمران و بهداشت و درمان با اعزام نمايندگانی به استان بوشهر گزارشی از اقدامات انجام‌شده را به همراه پيشنهادات به مجلس ارائه كنند.
لاريجانی در پايان ياد و خاطره شهيد سپهبد علی صياد شيرازی را گرامی ‌داشت و گفت: وی يك فرمانده شجاع و دلير و يك سردار ارزشمند سپاه اسلام بود و امروز سالگرد شهادت ايشان است كه به خانواده ايشان تسليت عرض می‌كنيم و برای ايشان علو درجات از خداوند آرزومنديم.
captcha