کد خبر: 2519638
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۶

سه عنوان كتاب جديد در حوزه هنری سمنان رونمايی می‌شود

گروه اجتماعی: رئيس حوزه هنری استان سمنان اظهار كرد: همزمان با ايام بيستمين سالگرد شهادت هنرمند شهيد سيدمرتضی آوينی و هفته هنر انقلاب اسلامی در آئينی از، هنرمندان منتخب حوزه هنری اين استان در سال 91 تجليل و از سه عنوان كتاب جديد رونمايی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، سيدعباس دانايی، رئيس حوزه هنری استان سمنان 27 فروردين‌ماه در سالن جلسات اين حوزه گفت: با حضور حضور مسئولان كشوری و استانی در همايش ويژه هفته هنر انقلاب اسلامی از هنرمندان منتخب حوزه هنری استان كه در سال 91 عناوين مختلف كشوری و مقام اول استانی را در جشنواره‌های فرهنگی، ادبی و هنری به دست آورده‌اند تقدير و سه عنوان كتاب جديد از توليدات حوزه هنری استان سمنان رونمايی می‌شود.
به گفته وی تقدير از پيشكسوتان هنر انقلاب اسلامی در استان سمنان و تقدير از رسانه‌ها و خبرنگاران فعال در حوزه فرهنگ، ادب و هنر از ديگر بخش‌های همايش ويژه هفته هنر انقلاب اسلامی است.
دانایی متذكر شد: انتشار ويژه‌نامه هفته هنر انقلاب اسلامی، كارگاه پوستر با موضوع انقلاب اسلامی و اجرای تئاتر صحنه‌ای برگزین در حوزه هنری استان سمنان و ويژه‌برنامه بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی، نمايشگاه جامع خوشنويسی، پخش فيلم زادگاه شهيد آوينی و كارگاه خوشنويسی در شاهرود از جمله برنامه‌هايی است كه در هفته هنر انقلاب اسلامی در استان سمنان برگزار می‌شود.
گفتنی است، سال گذشته نيز در مراسمی از 74 هنرمند حوزه هنری استان سمنان در بخش‌های مختلف كه در سال 90 عناوين مختلف كشوری و مقام اول استانی را در جشنواره‌های فرهنگی، ادبی و هنری به دست آورده بودند و نيز پيشكسوتان و فعالان حوزه هنری اين استان، توسط اين نهاد تجليل شده بود.
captcha