کد خبر: 2519640
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۸

مربيان قرآن از جهت نظری و عملی منطبق بر قرآن باشند

گروه فعاليت‌های قرآنی: امام جمعه فرديس كرج اظهار کرد: مربيان قرآن از جهت نظری و عملی منطبق بر قرآن باشند تا توانايی انتقال اين مهارت را به ديگران داشته باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمين علی اكبر ايمانی، امام جمعه فرديس كرج در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، گفت: به دليل اينكه ساير كتب آسمانی مورد تحريف قرار گرفته‌اند و قرآن تنها كتاب آسمانی بدون تحريف است به همين خاطر مربيان این كتاب آسمانی بايد خود را با معارف و محتوای اين كتاب تطبيق دهند.
وی افزود: مربيان قرآن نبايد تنها به آموزش قرآن بسنده كنند بلكه بايد برای تأثيرگذار بودن اين آموزش‌ها نيز تلاش كنند و نبايد تنها آموزش صرف قرآن هدف آنان باشد و در اين راه بايد كار را برای رضای خداوند و تروج فرهنگ قرآنی انجام دهند.
ايمانی با اشاره به جايگاه تعليم و تعلم در اسلام گفت: در حديث شريف داريم كه كسی كه می‌خواهد مربی ديگران باشد قبل از آموزش ديگران، خود مزين به اخلاق الهی باشد و در اين راستا مربيان قرآن نيز بايد خود را با قرآن كه منبع آموزش آن‌هاست، هماهنگ كنند؛ چراکه با اين اقدامات است كه سخن مربيان قرآن در فراگيران قرآن مؤثر واقع می‌شود.
امام جمعه فرديس كرج در پايان گفت: مربيان قرآن از جهت نظری و عملی منطبق بر قرآن باشند تا توانايی انتقال اين مهارت را به ديگران داشته باشند.
captcha