کد خبر: 4362125
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۷

اعزام دانشجویان البرزی به مراسم وداع و تشییع رهبر شهید در قالب کاروان «مؤذن‌قیام»

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی البرز از اعزام جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های این استان به مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در قالب کاروان مؤذن‌قیام خبر داد و گفت: این حرکت با هدف حضور منسجم، سازمان‌یافته و مشارکت فعال جامعه دانشگاهی در رویدادهای ملی و انقلابی برنامه‌ریزی و اجرا شده است.

کاروان «مؤذن‌قیام»مصطفی ترابی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با تشریح جزئیات اعزام کاروان دانشجویی «مؤذن‌قیام» برای حضور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید، این حرکت را نمادی از مشارکت منسجم و هدفمند جامعه دانشگاهی در رویدادهای ملی دانست و تأکید کرد: دانشگاه در مقاطع مختلف تاریخ انقلاب اسلامی، همواره یکی از کانون‌های اصلی کنشگری اجتماعی و فرهنگی بوده است.

وی با اشاره به اینکه برنامه مؤذن‌قیام با هدف ایجاد یک بستر هماهنگ برای حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های استان البرز در این رویداد ملی طراحی شده است، افزود: این کاروان روز جمعه ۱۲ تیرماه ساعت ۱۷ از مقابل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حرکت خود را آغاز کرد و دانشجویان پس از اجتماع اولیه، در قالب گروه‌های سازمان‌یافته به سمت تهران حرکت کردند.

ترابی توضیح داد: در طراحی این برنامه تلاش شد علاوه بر بعد نمادین حضور دانشجویان، به ابعاد اجرایی و رفاهی نیز توجه ویژه شود تا شرکت‌کنندگان بتوانند در فضایی ایمن، منظم و بدون دغدغه در مسیر حضور داشته باشند. بر همین اساس، گروه‌های پشتیبانی، فرهنگی و اجرایی در طول مسیر پیش‌بینی و مستقر شدند تا خدمات لازم به شرکت‌کنندگان ارائه شود.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز با تأکید بر نقش دانشگاه در تحولات اجتماعی کشور، تصریح کرد: دانشگاه یک نهاد اجتماعی زنده و پویاست که در بزنگاه‌های مهم تاریخی، نقش تعیین‌کننده‌ای در جهت‌دهی به افکار عمومی و تولید گفتمان‌های اجتماعی داشته است.

این مسئول توضیح داد: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که جامعه دانشگاهی در مناسبت‌های مهم ملی و انقلابی، همواره حضوری فعال، آگاهانه و اثرگذار داشته و این حضور نه تنها جنبه نمادین دارد، بلکه به تقویت سرمایه اجتماعی کشور نیز کمک می‌کند.

ترابی با بیان اینکه این کاروان با مشارکت طیف گسترده‌ای از دانشگاهیان شکل گرفته است، گفت: در کنار دانشجویان، جمعی از اساتید دانشگاهی و کارکنان حوزه آموزش عالی نیز در این برنامه حضور داشتند که این موضوع نشان‌دهنده فراگیر بودن این حرکت در سطح دانشگاه‌های استان البرز است. 

وی تصریح کرد: دانشجویان شرکت‌کننده با در دست داشتن نمادها، پرچم‌ها و پلاکاردهایی با مضامین فرهنگی و انقلابی و همچنین با سردادن شعارهای هماهنگ، تلاش کردند پیام همبستگی و همراهی جامعه دانشگاهی با آرمان‌های ملی و ارزشی را به شکلی منسجم منتقل کنند.

ترابی گفت: یکی از اولویت‌های اصلی ما در اجرای این کاروان، نظم، انسجام و مدیریت دقیق حرکت بود. تلاش شد تمامی مراحل از لحظه آغاز تا پایان مسیر با هماهنگی کامل انجام شود تا شرکت‌کنندگان بتوانند تجربه‌ای منظم، ایمن و اثرگذار از این حضور جمعی داشته باشند.

وی همچنین با اشاره به نقش چنین برنامه‌هایی در ارتقای هویت جمعی جامعه دانشگاهی، افزود: این‌گونه حرکت‌ها فرصتی برای بازتعریف نقش دانشگاه در جامعه و تقویت پیوند میان نسل جوان و مفاهیم هویتی و اجتماعی کشور است. به باور ما، این حضورها می‌تواند به افزایش حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی در میان دانشجویان کمک کند.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی البرز در پایان گفت: رویکرد مجموعه بسیج دانشجویی در استان البرز، تقویت مشارکت آگاهانه دانشگاهیان در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی است و تلاش می‌شود در آینده نیز چنین برنامه‌هایی با کیفیت و انسجام بیشتری برگزار شود تا نقش دانشگاه در جامعه بیش از پیش برجسته شود.

انتهای پیام
captcha