کد خبر: 2521900
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۷

نخستين وقف سال 92 در قم به ثبت رسيد

گروه اجتماعی: مديركل روابط عمومی و بين‌الملل اوقاف و امور خيريه استان قم از ثبت نخستين وقف سال جاری در استان قم خبر داد.

مهدی قائم‌پناه، مديركل روابط عمومی و بين‌الملل اوقاف و امور خيريه استان قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، با بيان اينكه وقف، سرچشمه دستيابی به جامعه عدالت‌محور است، اظهار کرد: واقفان خيرانديش كه با بذل مال و ثروت خويش، هم آن را جاويدان كرده و هم اينكه گره از كار مردم برمی‌دارد.
وی در ادامه با اشاره به ثبت نخستين وقف استان قم در سال جاری يادآوری كرد: اين موقوفه كه يك باب دكان، به مساحت 32 متر مربع است، توسط واقف خيرانديش، ابوالقاسم ايل سعادتمند وقف شده است كه براساس كارشناسی‌های صورت گرفته دارای ارزش ريالی بالغ بر 150 ميليون ريال است.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم با بيان اينكه اين دكان موقوفه در روستای حاجی‌آباد قنوات واقع شده است، اعلام كرد: اين موقوفه كه توسط خود واقف و فرزندان وی مديريت خواهد شد، در راستای ترويج فرهنگ و معارف اهل‌بيت(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) وقف شده است.
وی در پايان سخنان خود افزود: بدون شك اين مال محدود و اندك تبديل به گنجينه‌ای عظيم از حسنه نزد پروردگار متعال خواهد شد.
captcha