کد خبر: 2522733
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۸

رسيدن به كمال با ايمان و عمل صالح ميسر می‌شود

آيت‌الله ناصری در جمع اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم استان يزد گفت: علم، تعليم و تعلم مقدمه رسيدن به كمال است و رسيدن به كمال با ايمان و عمل صالح ميسر می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) در يزد، آيت‌الله محمدرضا ناصری، نماينده ولی ‌فقيه و امام‌جمعه يزد روز دوم ارديبهشت‌ماه در جمع اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم استان با اشاره به اهميت و جايگاه معلم در اسلام و جامعه اسلامی گفت: ارزش معلم به اين است كه دانش‌آموزانی متدين و دين‌دار تربيت كند.
وی با تجليل از مقام استاد شهيد مطهری اظهار كرد: شهيد مطهری به تربيت در كنار علم اهتمام ويژه‌ای داشت و تنها به انباشته‌های علمی نپرداخت بلكه در ميدان تربيت از علم هم بهره كامل برد.
امام‌جمعه يزد با يادآوری ابعاد تربيت، خاطرنشان كرد: آنچه مورد نظر اسلام، قرآن و پيامبر اكرم(ص) است، همان بعد معنوی تربيت است كه چهره‌ای الهی ــ ايمانی دارد و عظمت، شخصيت و جايگاه معلم به جنبه‌های تربيت معنوی و الهی مربوط می‌شود.
آيت‌الله ناصری در ادامه سخنان خود در اين زمينه افزود: علم، تعليم و تعلم مقدمه رسيدن به كمال است و رسيدن به كمال با ايمان و عمل صالح ميسر است.
نماينده ولی‌ فقيه و امام‌جمعه يزد عملكرد آموزش و پرورش در سال‌های اخير به ويژه در رابطه با ترويج قرآن و مدارس قرآنی را ستود و اظهار كرد: برای تقويت بنيه اعتقادی، دينی، هويت الهی و رشد عقلی دانش‌آموزان به تلاش بيشتری نياز است.
وی جايگاه و مسئوليت دانشگاه فرهنگيان در تربيت معلم را بسيار خطير و حساس خواند و گفت: تربيت دينی دانش‌آموزان بايد دغدغه معلمان ما بشود و كار فرهنگی اصلی و اساسی آن است كه معلمانی تربيت بشوند كه فرزندان ما را بنيادی تربيت كنند.
محمدكاظم رحيمی‌نژاد، مديركل آموزش و پرورش استان يزد نيز در اين ديدار با تجليل از مقام علم و معلم به ارائه گزارشی از برنامه‌های هفته تكريم و تجليل از مقام معلم پرداخت و گفت: بهره‌مندی از فرصت‌ها برای معرفی آثار و افكار استاد شهيد مطهری، معرفی اهميت و جايگاه تعليم و تربيت و تجليل از زحمات 28 هزار از معلمان شاغل و بازنشسته استان از جمله اهداف اين برنامه‌ها است.
وی ادامه داد: تجليل و گلباران تربت 124 معلم شهيد استان، برگزاری مراسم سپاس از معلم توسط نمايندگان تشكل‌های دانش‌آموزی، ديدار با خانواده معظم شهدای فرهنگی، ديدار با پيشكسوتان عرصه تعليم و تربيت، ديدار و تجديد ميثاق معلمان استان با ولايت، ديدار معلمان با نماينده ولی فقيه و امام‌جمعه يزد و برگزاری همايش استانی نكوداشت مقام معلم و تجليل از معلمان نمونه كشوری، استانی و منطقه‌ای از رئوس برنامه‌های هفته معلم است.
captcha