کد خبر: 2524738
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰

وحدت، خير و بركت با خود به‌همراه می‌آورد

‌گروه بين‌الملل: مفتی قزاقستان ضمن دعوت به انجام اعمال خير گفت: وحدت با خود خير و بركت می‌آورد و فقط با احترام متقابل و احترام به تفاو‌ت‌های اديان و فرهنگ‌ها می‌توان ثبات جامعه را تقويت كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از رايزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در قزاقستان، همايش «قزاقستان؛ خانه عمومی ما» به‌ همت آژانس امور دينی و دبيرخانه مجمع مردم قزاقستان و با شركت رهبران دينی از روسيه، قرقيزستان، تركيه و مغولستان در دانشگاه اوراسيای آستانا برگزار شد.
در اين همايش، مفتی قزاقستان با دعوت از شركت‌كنندگان به انجام اعمال خير گفت: وحدت با خود خير و بركت می‌آورد و فقط با احترام متقابل و احترام به تفاو‌ت‌های اديان و فرهنگ‌ها می‌توان ثبات جامعه را تقويت كرد.
در انتهای همايش، بيانيه‌ای توسط شركت‌كنندگان به تصويب رسيد كه اهم فرازهای آن به شرح ذيل است:
ـ ما شركت‌كنندگان در همايش بين‌المللی «قزاقستان، خانه عمومی ماست» معتقد به خدای واحد هستيم و اين همايش را در مسير متحد كردن مؤسسات دولتی، عمومی، مذهبی، علمی و ساير سازمان‌‌های مهم قزاقستان محسوب می‌كنيم.
ـ ما بايد تنوع نژادی و مذهبی كشورمان را با همه ثروت، فرهنگ، و آداب و رسوم آن حفظ كنيم و به نسل‌های بعد تحويل دهيم.
captcha