کد خبر: 2524757
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۱

مشكلات ترجمه‌های قرآن كريم در شبه قاره هند بررسی می‌شود

گروه بين‌الملل: همايش بين‌المللی «مشكلات ترجمه‌های قرآن كريم در شبه قاره هند» فردا، 9 ارديبهشت‌ماه، در مسجد «فيصل» دانشگاه بين‌المللی اسلامی اسلام‌آباد در پاكستان آغاز به كار می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «The News Tribe»، اين همايش دو روزه به همت مؤسسه پژوهش اسلامی(IRI)، گروه تفسير و علوم قرآنی و گروه ترجمه دانشگاه بين‌المللی اسلامی اسلام‌آباد برگزار می‌شود.
دكتر «انام الحق قاضی»، رئيس گروه ترجمه دانشگاه اسلام‌آباد دبير اين همايش خواهد بود.
هدف اصلی اين همايش بين‌المللی شناسايی مشكلات، مسائل و دشواری‌های ترجمه قرآن كريم در زمينه‌های مختلف است كه بدون برجسته‌سازی يا اشاره به يك ترجمه خاص از يك مترجم خاص انجام خواهد شد.
صاحبنظران و اساتيد مطرح از كشورهای مختلف از جمله الجزاير، هند، مراكش، مصر، بنگلادش، افغانستان و كشور پاكستان در اين همايش حضور خواهند داشت و به ارائه مقالات و پژوهش‌های خود خواهند پرداخت.
در روز اول اين همايش ابعاد مفهومی و نظری ترجمه قرآن، سبك قرآن و مشكلات ترجمه و همچنين بررسی تطبيقی ترجمه‌های موجود از قرآن و مترجمان انجام خواهد گرفت.
در روز دوم همايش نيز روش‌های مختلف ترجمه قرآن كريم و مشكلات هر كدام از سوی اساتيد و متخصصان بررسی خواهد شد.
captcha