به گزارش روابط عمومی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان مازندران حجت الاسلام ستار عليزاده در نشست كارگروه ادارات كل اوقاف و ثبت اسناد در اجرای تفاهم نامه ، كه برای احيای موقوفات صبح امروز در اين اداره كل برگزارشد گفت: خدمت به وقوفات و گسترش فرهنگ وقف درواقع خدمت به اهل بيت عصمت و طهارت است.
وی افزود: تمام لحظات كاركنان اوقاف خدمت به اهل بيت (ع) است، زيرا بقاع متبركه از نوادگان ائمه (ع) می باشندو همچنين نيات واقفين خير انديش هم برای اهل بيت می باشد و كار برای اين دو موضوع مهم خدمت به اهل بيت می باشد و هركس در اين راه قدم بردارد خدمت به اين بزرگان كرده است.
حجت الاسلام ستار عليزاده ضمن تشكر از مدير كل و روسا و كارشناسان اداره كل و ادارات ثبت اسناد استان تصريح كرد: خوشبختانه قدمهای خوبی تا به حال درجهت احيای موقوفات برداشته شده است و اين كارگروه كاملا فعال و پويا می باشد .
در اين جلسه ولی عبدی مديركل ثبت اسناد املاك ستان مازندران وقف را پشتوانه اعتقادی مردم دانست وافزود: اين اداره كل وظايفی را كه برای برای تثبيت موقوفات به عهده دارد كاملا آگاهی و آشنايی دارد و در جهت حفظ آن قدم بر می دارد.
دراين جلسه موقوفات محد حسن خان نوری ايزدشهر نور كه و همچنين موقوفات حاج نجف خان جويبار شامل چهار محل كردكلا – زين العابدين – گل محله و كوی خيل كه هر كدام 3دانگ آن اماكن وقفی است مورد بررسی و تعيين تكليف قرار گرفت.