کد خبر: 2529837
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴

هدف وهابيت از هتک حرمت، ايجاد اختلافات قومی بين مسلمانان است

گروه سياسی: مدير حوزه علميه الرسول(ص) تكاب هدف وهابيت از هتک حرمت مقدسات اسلامی را ايجاد اختلافات قومی بين مسلمانان دانست و گفت: مسلمانان بايد در مقابل اين هتک حرمت‌ها ايستادگی کنند و به دفاع از ارزش‌های انسانی بپردازند.

حجت‌الاسلام محمدرضا عبدی، مدير حوزه علميه الرسول(ص) تكاب در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، گفت: ايستادگی و دفاع از مقدسات اسلامی و ارزش‌های انسانی وظيفه همه مسلمانان است تا از تكرار هتك حرمت صحابی پيامبر(ص) جلوگيری شود.
وی با تأكيد به اينكه جوامع دينی نبايد در برابر بی‌حرمتی به مقدسات اسلامی سكوت كنند، ابراز كرد: ايجاد اتحاد و يكپارچگی بيش از پيش مسلمانان می‌تواند پاسخی محكم به استكبار و صهيونيسم دهد.
عبدی تصريح كرد: حجر بن عدی از اصحاب پيامبر(ص) و شخصيتی بسيار بزرگ و از ياران امام علی(ع) بود و مورد احترام شيعه و سنی است و چون حجربن عدی مدافع اهل بيت(ع) بوده مورد اهانت وهابيت که به اهل بيت(ع) كينه‌ورزی می‌كنند، قرار گرفت.
اين مقام مسئول اضافه كرد: متأسفانه وهابيت آلت دست آمريكا و كشورهای غربی قرار گرفته و با اين اقدامات درصدد اختلاف و تفرقه‌افكنی ميان تسنن و تشيع هستند و وحدت مسلمانان برای آن‌ها مفهومی ندارد.
مدير حوزه علميه الرسول(ص) تكاب پيامد چنين رفتاری را كدورت بين مسلمانان، خوشحال كردن دشمنان اسلام و جريحه‌دار كردن قلوب مؤمنان عنوان و خاطرنشان كرد: وهابيت با اين اعمال زشت خود نمی‌تواند وحدت مسلمانان را بين ببرد.
captcha