کد خبر: 2530006
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۲

نهادينه شدن تقوا در دانش‌آموزان راهكار تعليم و تربيت مقاومتی است

گروه اجتماعی:‌ مديركل آموزش و پرورش فارس با تصريح اينكه راهكار امروز ما برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان، تعليم و تربيت مقاومتی است، گفت:‌ نهادينه شدن تقوی و پرهيزگاری در دانش‌آموزان از راهكارهای اين نوع تربيت است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، محمد حسين روزيطلب، مديركل آموزش و پرورش فارس امروز سه‌شنبه، 17 ارديبهشت‌ماه در مراسم تجليل از معلمان نمونه منطقه ماهور ميلاتی گفت: امروز دنيای غرب به‌جای جنگ فيزيكی به‌دنبال جنگ روانی وانديشه‌ای است.
وی با بيان اينكه در حال حاضر فساد و تباهی در عالم رو به گسترش است، افزود: وظيفه ما در اين عصر اين است كه از تمام توان خود برای مقابله با اين هجمه دشمن استفاده كنيم.
روزيطلب تصريح كرد: دنيای غرب با استفاده از تكنولوژی و تجهيزات درصدد گمراهی بشريت ازمسير اصلی خود است و وظيفه امروز ما اين است نسلی را تربيت كنيم كه بتواند از اين ابزارها برای رشد خود استفاده كند.
مديركل آموزش و پرورش فارس، راهكار امروز را تعليم و تربيت مقاومتی دانست و گفت: در اين نوع تربيت به جای مقابله و نفی تكنولوژی بايد نسل را طوری تربيت كرد كه هيچ طرفند دشمن بر بروی آن كارگر نباشد.
روزيطلب به راهكارهای اجرايی شدن تعليم و تربيت مقاومتی اشاره و اظهار كرد: نهادينه شدن تقوی و پرهيزگاری در دانش‌آموزان از راهكارهای اين نوع تربيت است.
وی خاطرنشان كرد: معلمان برای اينكه بتوانند الگوی مناسبی درزمينه نهادينه‌سازی تقوی برای دانش‌آموزان باشند ابتدا بايد خودسازی و تقوی را در خود تقويت كنند.
اين مقام مسئول با تصريح اينكه معلم به عنوان الگوی تمام عيار دانش‌آموز مؤثرترين قشر برای توسعه پرهيزگاری است، گفت:‌ زمينه توسعه تربيت مقاومتی برقراری يك رابطه صميمی محبت‌آميز ميان دانش‌آموز و معلم است.
captcha