کد خبر: 2530310
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳

سكوت در برابر هتک حرمت صحابی خيانت به ارزش‌های اسلام است

گروه سياسی: مدرس حوزه علميه مياندوآب سكوت در مقابل هتک حرمت صحابی پيامبر(ص) را نوعی خيانت به دين مبين اسلام و مقدسات اسلامی دانست و گفت: اگر مسلمانان هوشيار نباشند در دام توطئه‌های استكبار جهانی می‌افتند.

حجت‌الاسلام حبيب فتاحی، مدرس حوزه علميه مياندوآب در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، گفت: علمای مذهبی و دينی و شخصيت‌های سياسی هر دو فرقه شيعه و سنی بايد وهابيت را محكوم كرده و به اين عمل زشت آن‌ها پاسخ داده و نبايد به دين اسلام و راهی كه پيامبر(ص) برای مسلمانان هموار كرده خيانت شود.
وی افزود: اگر مسلمانان هوشيار نباشند در دام توطئه‌های استكبار جهانی افتاده و بين مسلمانان جنگ‌های قومی، مذهبی و تعصب‌های خلاف دين صورت می‌گيرد پس بايد در برابر توطئه‌های استكبار جهانی و دشمنان اسلام هوشيار بوده تا ارزش‌های اسلام حفظ شود.
مدرس حوزه علميه مياندوآب اظهار كرد: حجر بن عدی، يكی از اصحاب بزرگ پيامبر اسلام(ص) و از ياران حضرت علی(ع) و شخصيت‌های بزرگ جهان اسلام و مورد احترام تمامی فرق اسلامی است.
حجت‌الاسلام فتاحی در ادامه ابراز كرد: نبش قبر در تمامی فرق اسلامی حرام و قبيح بوده و مورد تأييد اسلام نيست همه علمای اهل تشيع و اهل تسنن و حتی علمای دانشگاه الازهرا نيز به اين عمل زشت واكنش نشان داده‌اند و اين نشانه اين است كه نبش قبر در اسلام جايگاهی ندارد.
وی با بيان اينكه دشمنان اسلام در سوريه به بن‌بست رسيده‌اند، افزود: نه تنها در سوريه بلكه در همه جوامع اسلامی می‌خواهند محور مقاومت را از بين ببرند و ميان مسلمانان تفرقه‌افكنی كنند.
مدرس حوزه علميه مياندوآب اولين اقدام در برابر اين عمل زشت را حفظ اتحاد و يكپارچگی بين مسلمانان عنوان و تصريح كرد: مسلمانان بايد استكبار جهانی و صهيونيسم را محكوم كنند.
captcha