کد خبر: 2530311
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴

برگزاری سمينار «نشانه‌های ايمان، علم و عمل در قرآن كريم» در يمن

گروه بين‌الملل: سمينار «نشانه‌های ايمان، علم و عمل در قرآن كريم» ديروز، 17 ارديبهشت، به همت مركز مطالعات تاريخی و استراتژی‌های آينده «منارات» يمن در «صنعاء»، پايتخت اين كشور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از خبرگزاری يمن(سبأ نت)، اين سمينار با حضور حمود عباد، وزير اوقاف و ارشاد يمن برگزار شد و عبدالله علی الحاوری الهمدانی، از پژوهشگران يمنی ضمن سخنانی در اين سمينار، نشانه‌های ايمان، علم و عمل در قرآن و نقش اين كتاب مقدس در نهادينه‌كردن ارزش‌ها، اصول و اخلاق و همچنين فضيلت‌های امت محمدی را كه سبب شده است خداوند جايگاه اين امت را والاتر از ساير امت‌ها بداند، برای حاضران تبيين كرد.
تأثير قرآن بر دل‌ها و جايگاه تاريخی يمن از نظر قرآن و سنت نبوی از ديگر مباحث مورد بررسی در سمينار صنعاء بود و عبدالله علی الحاوری الهمدانی اظهار كرد: بنا بر شواهد قرآنی و نبوی تاريخی، يمن در طول تاريخ از جايگاه مهمی برخوردار بوده است.
خطرات ايمان بدون عمل، توحيد همراه با ايمان و علم اندك، عمل همراه با ايمان و علم كامل و ارتباط آن با علم گسترده نيز توسط عبدالله الهمدانی در سمينار صنعاء تشريح شد.
بخشی از سمينار نيز به صورت مباحثه برگزار شد و در اين بخش نشانه‌های ايمان و علم و رابطه آن با عمل، روند بنای جوامع انسانی توسط پژوهشگران و صاحب‌نظران مورد بررسی قرار گرفت.
captcha