کد خبر: 2531975
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۵

همايش «پنجره‌ای رو به اسلام» در آمريكا برگزار می‌شود

گروه بين‌الملل: همايش سه روزه‌ای با عنوان «پنجره‌ای رو به اسلام» 4 خرداد ماه امسال در شهر «هارتفورد» (Hartford) در ايالت كنتيكت آمريكا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «sys-con»، اين همايش به همت مجمع اسلامی شمال آمريكا (ICNA) با همكاری جامعه آمريكايی مسلمان (MAS) در حاشيه سی‌وهشتمين گردهمايی سالانه اين مجمع برگزار می‌شود.
بيش از 15 هزار نماينده از سراسر آمريكا، شامل سخنرانان و علمای برجسته، در اين گردهمايی كه 4 تا 6 خردادماه برگزار خواهد شد، حضور خواهند داشت.
در اين گردهمايی برنامه‌های متنوعی با محوريت اسلام و مسلمانان برگزار خواهد شد كه «پنجره‌ای رو به اسلام» يكی از اين برنامه‌ها است.
«اسلام در جهان مدرن» عنوان گردهمايی امسال مجمع اسلامی شمال آمريكا است و «جايگاه قرآن در انقلاب علمی»، «مدرنيته، سكولاريسم و اسلام» و «الحاد» (Atheism) سه محور اصلی مورد بحث در اين برنامه خواهد بود.
اين برنامه با هدف گسترش گفت‌وگوها ميان فرهنگ‌ها و اديان مختلف برای برخورداری از جوامعی صلح‌گراتر و پاسخ به نياز كنونی جوامع برای شناخت اسلام و ارائه اطلاعات دقيق در مورد اسلام و مسلمانان برگزار خواهد شد.
بازارچه فرهنگی، نمايشگاه‌های هنری، گفت‌وگوهای بين‌فرهنگی، پخش موسيقی‌های اسلامی و برپايی جلسات گفت‌وگوی آزاد و پرسش و پاسخ از جمله برنامه‌هايی است كه در طول اين گردهمايی برگزار خواهد شد.
مجمع اسلامی شمال آمريكا (ICNA) يكی از بزرگترين سازمان‌های مستقل و غيردولتی مسلمانان در حوزه شمال آمريكا است.
captcha