کد خبر: 2532077
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷

حضور ايران در چهارمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب «جوادين» عراق

گروه بين‌الملل: چهارمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب «جوادين» در حالی در شهر «كاظمين» عراق در حال برگزاری است كه تعدادی از مؤسسات انتشاراتی كشورمان در آن حضور يافته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از شبكه جهانی كفيل، اين نمايشگاه از روز جمعه، 20 ارديبهشت، به همت آستان مقدس كاظمين در صحن «باب المراد» حرم امام موسی كاظم(ع) آغاز به كار كرده است و تا 30 ارديبهشت‌ماه ادامه دارد.
نمايشگاه بين‌المللی كتاب جوادين از نمايشگاه‌های مهم عراق است كه به مناسبت آغاز ماه رجب افتتاح شده و امسال تعداد مراكز انتشاراتی شركت‌كننده در آن افزايش يافته است.
بنا بر اين گزارش، بيش از 70 مركز انتشاراتی از داخل و خارج از عراق و كشورهايی همچون مصر، سوريه، لبنان، اردن و ايران و همچنين دفاتر مراجع شيعی عراق در نمايشگاه حضور يافته‌اند.
سيد‌عقيل الياسری، معاون بخش امور فكری و فرهنگی آستان مقدس حضرت عباس(ع) در اين باره گفت: اين بخش به نمايندگی از آستان حضرت عباس(ع) و با هدف تقويت روابط فكری و فرهنگی بين عتبات مقدس عراق در نمايشگاه حضور يافته است.
سيد‌عقيل الياسری در ادامه افزود: معرفی طرح‌ها و برنامه‌های آينده آستان مقدس حضرت عباس(ع) و تبيين جايگاه اين آستان به عنوان يكی از مراكز فكری و فرهنگی در عراق از ديگر اهداف حضور آستان حضرت عباس(ع) در نمايشگاه بين‌المللی كتاب جوادين است.
captcha