کد خبر: 2532339
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۸

اعتكاف مسيری برای رسيدن به بصيرت است

مديركل تبليغات اسلامی استان كهگيلويه و بويراحمد در دومين جلسه ستاد شئون فرهنگی گفت: اعتكاف مسيری برای رسيدن به بصيرت است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان كهگيلويه و بويراحمد، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدجعفر مرتضوی اعتكاف را يك عمل مستحبی فردی عنوان كرد و گفت: اين سنت حسنه كه چند سالی است در سطح كشور احياء شده، دارای بركات فراوانی در زندگی انسان است كه شخص معتكف به عينه آن را لمس كرده است.
وی افزود: اعتكاف فرصت بسيار مناسبی است تا انسانی كه در فضای مادی و دنيوی غرق شده خود را احيا كند و به قصد رسيدن به ارزش‌های الهی و معنوی از علايق مادی و دنيوی دست بكشد و خود را به اوج معنويت برساند.
حجت‌الاسلام مرتضوی در ادامه به احكام و آداب اوليه اعتكاف اشاره‌ كرد و گفت: اعتكاف از نظر زمان محدود و به وقت خاصی نيست ولی بهترين زمان برای اعتكاف دهه آخر ماه رمضان و اين البيض ماه رجب است و بهترين مكان مسجد بوده كه مقصود مسجدی است كه تمام شهر در آن نماز می‌خوانند.
مديركل تبليغات اسلامی استان در پايان به تشريح اهميت اعتكاف در آموزه‌های قرآنی پرداخت و گفت: اعتكاف در آموزه‌های قرآنی دارای اهميت خاصی است و از آن به عنوان راهی برای رسيدن به تقوا ياد شده است.
captcha