کد خبر: 2534647
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۲

حزب‌الله يورش آل‌خليفه به منزل آيت‌الله عيسی قاسم را محكوم كرد

گروه بين‌الملل: حزب‌الله لبنان ديروز، 27 ارديبهشت، با صدور بيانيه‌ای يورش ده‌ها تن از نظاميان آل‌خليفه به منزل شيخ عيسی قاسم، رهبر شيعيان بحرين، در منامه را به شدت محكوم كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی ليبانون فايلز، حزب‌الله در اين بيانيه تأكيد كرد: اين يورش نظاميان آل‌خليفه به منزل آيت‌الله عيسی قاسم، تجاوزی آشكار و نقض احترام به شخصيت‌های دينی و مقامات اسلامی است.
حزب‌الله ضمن ابراز تأسف از نقض حرمت اين عالم ربانی، همبستگی خود را با وی اعلام كرد و از ملت مؤمن و شجاع بحرين حمايت از شيخ قاسم را خواستار شد.
حزب‌الله همچنين از كشورهای عربی و اسلامی خواست برای جلوگيری از ادامه هتك حرمت رهبران دينی و غيرنظاميان از جمله زنان، كودكان، شيوخ و تحقق مطالبات ملت بحرين تلاش كنند.
سيد‌علی فضل‌‌الله، رئيس مؤسسات علامه فضل‌الله در لبنان نيز با صدور بيانيه‌ای ضمن محكوميت حمله به منزل آيت‌الله عيسی قاسم به عنوان يكی از علمای برجسته بحرين، ابراز نگرانی كرد كه اين اقدام به از بين‌بردن فرصت‌های گفت‌‌و‌گو و پيچيدگی بيشتر امور منجر شود.
سيد‌علی فضل‌الله ضمن هشدار نسبت به پيامدهای منفی داخلی و خارجی اين اقدام آل‌خليفه، بازگشت به گفت‌و‌گوی جدی و محوری بين رژيم و معارضان را با هدف تضمين‌ ثبات كشور و امنيت اجتماعی و سياسی خواستار شد.
يادآور می‌شود، ده‌ها نفر از نظاميان امنيتی آل‌خليفه صبح ديروز، 27 ارديبهشت‌ماه، به منزل آيت‌الله شيخ عيسی قاسم در شهر «الدراز» در غرب منامه يورش برده و به تفيش و تخريب بسياری از لوازم داخل منزل پرداختند.
captcha