کد خبر: 2535113
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۸

افتتاح دو مدرسه در مناطق محروم از سوی بنياد بركت

گروه اجتماعی: با افتتاح دو مدرسه ساخته شده توسط بنياد بركت در مناطق محروم، شمار اينگونه مدارس در سراسر كشور به 221 باب رسيد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از بنياد بركت، مناطق محروم ايلام امروز شاهد گشايش دو مدرسه ابتدايی بركت شامل 10 كلاس درس بود تا پذيرای ده‌ها دانش‌آموز محروم در اين مناطق باشد.
اين دو مدرسه به وسعت 1729 متر مربع بنا با اعتباری به ميزان شش ميليارد و 400 ميليون ريال توسط بنياد بركت وابسته به ستاد اجرايی فرمان حضرت امام(ره) ساخته شد.
بنياد بركت درصدد است ساخت مدارس بركت را تا يك هزار مدرسه در 1000 روستا و منطقه محروم كشور به تناسب نياز، افزايش دهد.
اين بنياد برنامه‌ريزی و انعقاد قرارداد برای ساخت بيش از 1400 كلاس درس در قالب 320 مدرسه را در روستاهای محروم 30 استان كشور انجام داده است.
براساس دستور مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) توجه ويژه به ايجاد و توسعه فضاهای آموزشی به عنوان مكمل فعاليت‌های اقتصادی در روستاها و مناطق محروم و كمتر توسعه يافته كشور، از پنج سال پيش در دستور كار بنياد بركت قرار گرفته است.
ساخت مدارس بركت با نياز سنجی از وزارت آموزش و پرورش و انعقاد قراداد با سازمان نوسازی و تجهيز مدارس كشور و گروه‌های جهادی دانشجويی و تأمين به موقع منابع از طريق بنياد بركت انجام می‌شود.
علاوه بر در نظر گرفتن جديدترين استانداردهای ايمنی در ساخت مدارس بنياد بركت، وسايل مدرنی نيز از قبيل تابلوهای هوشمند در تجهيز اين مدارس بكار گرفته می‌شود.
captcha