کد خبر: 2535549
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۶

«اقتصاد مقاومتی» در شبكه قرآن و معارف سيما بررسی می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: برنامه تلويزيونی «صبح و اميد» روز دوشنبه، 30 ارديبهشت‌ماه به روی آنتن شبكه قرآن و معارف سيما خواهد رفت و در اين برنامه «اقتصاد مقاومتی» مورد بحث و بررسی قرار می‌گيرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) برنامه تلويزيونی «صبح و اميد» كه از جمله برنامه‌های صبح‌گاهی شبكه قرآن و معارف سيما است، فردا، دوشنبه، 30 ارديبهشت‌ماه با موضوع بررسی «اقتصاد مقاومتی» به روی آنتن اين شبكه تلويزيونی خواهد رفت.
بر اساس اين گزارش، اين برنامه تلويزيونی كه برنامه‌ای كارشناس‌محور است با حضور ساسان شاه‌ويسی، كارشناس برنامه به روی آنتن شبكه قرآن و معارف سيما خواهد رفت و در بخش معرفی كتاب اين برنامه نيز يك كتاب برای مخاطبان اين برنامه تلويزيونی معرفی خواهد شد.
برنامه تلويزيونی «صبح و اميد» به تهيه‌كنندگی سيدافضل ميرلوحی از ساعت 7 تا 9 صبح فردا،30 ارديبهشت‌ماه به روی آنتن شبكه قرآن و معارف سيما می‌رود.
بنابر اين گزارش، «خانه محبت» از ديگر برنامه‌های روزانه شبكه قرآن و معارف سيما است كه در برنامه روز دوشنبه، 30 ارديبهشت‌ماه به موضوع «آفت‌ها و آسيب‌های زندگی» می‌پردازد.
يادآور می‌شود، اين برنامه تلويزيونی از ساعت 10:40 تا 11:40 روز دوشنبه 30 ارديبهشت به تهيه‌كنندگی سيدفريبرز فرهادی‌نياكی از شبكه قرآن و معارف سيما پخش خواهد شد.
captcha