کد خبر: 2537805
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

لازمه تحقق آيه «الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ...» سرمايه‌گذاری بر روی اقامه نماز است

گروه اجتماعی: رئيس نهاد نمايندگی ولی فقيه در استان فارس با اشاره به آيه 41 سوره حج گفت: زمانی اين آيه شريفه معنا پيدا می‌كند كه بر روی نماز سرمايه‌گذاری كنيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، حجت‌الاسلام سيد محی‌الدين طاهری، رئيس نهاد نمايندگی ولی فقيه در استان فارس عصر پنج‌شنبه، دوم خردادماه در نشست دبيران اقامه نماز دستگاه‌‌های اجرايی استان فارس در شيراز با تأكيد بر اينكه نماز يكی از واجب‌های الهی است كه اقامه آن نيز در جامعه اسلامی ضروری می‌باشد، گفت: از بعد فردی، شخص می‌تواند نماز بخواند يا نخواند اما در بعد اجتماعی و حكومتی بايد به اقامه نماز توجه شود.
وی با اشاره به آيات 39 تا 41 سوره حج افزود: اين آيات بيانگر اين است كه يكی از وظايف حكومت اسلامی توجه به نماز و گسترش اين معنا در جهان هستی است و اولين شرط كسانی كه دچار ظلم شده‌اند و خداوند به آن‌ها ياری رساند، نيز همين است.
حجت‌الاسلام طاهری تصريح كرد: آيات قرآن كريم بيانگر اين است كه اقامه نماز در جامعه، يك بحث شخصی نيست بلكه مربوط به اهل ايمان و جامعه اسلامی است.
دبير جامعه روحانيت شيراز با بيان اينكه اگر ملت‌های مسلمان اهل نماز و ولايت نبودند دشمنان به آن‌ها كاری نداشتند، گفت: دشمنان اسلام، تنها راه نابود كردن مسلمانان را در نفوذ در مساجد می‌دانند و تلاش می‌كنند تا از طريق روحانی مسجد به مساجد مسلمانان راه پيدا كنند زيرا ضربه‌ای كه خوردند از مسجد بود و اصولاً ريشه انقلاب اسلامی ما مسجد بوده است و از اين مكان مقدس جهانی شد.
وی تأكيد كرد: در جامعه اسلامی بايد افرادی جهت نظارت بر اقامه نماز وجود داشته باشد و اين امر مهم را مديريت نموده و اصلاً مديران دستگاه‌های اجرايی نيز بايد در نماز جماعت حضور پيدا كنند.
حجت‌الاسلام طاهری خاطرنشان كرد: آيه 41 سوره حج «الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ؛ همان كسانى كه چون در زمين به آنان توانایى دهيم نماز برپا مى‏دارند و زكات مى‏دهند و به كارهاى پسنديده وامى‏دارند و از كارهاى ناپسند باز مى‏دارند و فرجام همه كارها از آن خداست» زمانی معنا پيدا می‌كند كه بر روی نماز سرمايه‌گذاری كنيم.
وی ادامه داد: در ادارات و دستگاه‌های دولتی بايد نخستين مكانی كه بر روی آن سرمايه‌گذاری می‌شود نماز باشد و بهترين نقطه ادارات بايد نمازخانه آن باشد نه اتاق مدير.
رئيس هيئت امنای آستان مقدس سيد علاءالدين حسين(ع) اظهار كرد: بايد بهترين نقطه مراكز گردشگری ما و مراكزی كه زيرنظر آن‌ها فعاليت می‌كنند، مسجد و محل نماز باشد.
حجت‌الاسلام طاهری در ادامه سخنان خود به وظايف دبيران اقامه نماز اشاره كرد و گفت: وظيفه مسئولان و رابطان اقامه نماز فقط به اقامه نماز نيست بلكه شامل مكان نماز نيز است.
وی با تأكيد بر اينكه مديران و مسئولان بايد در نماز جماعت شركت كنند، افزود: در جامعه‌ای كه می‌خواهد به سمت معنويت حركت كند و كمال معنويت را به دست آورد شايد نماز شب در آن نيز علنی شد.
رئيس نهاد نمايندگی ولی فقيه در استان فارس بيان كرد: رابطان اقامه نماز بايد جرأت و جسارت لازم جهت دعوت به اقامه نماز داشته باشند و زمينه‌های حضور و زيبا شدن مكان اقامه نماز را فراهم كنند.
حجت‌الاسلام طاهری در پايان خاطرنشان كرد: نماز وسيله تقرب هر انسان متقی است و امكان ندارد كسی جز از راه نماز به خدا نزديك شود.
captcha