کد خبر: 2538066
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸

كانديداها در دوره تبليغات مراقب بازيگری در زمين دشمن باشند

گروه سياسی: مشاور سياسی نماينده ولی فقيه در سپاه با اشاره به كمين دشمن برای استفاده از ظرفيت انتخابات در نظام جمهوری اسلامی گفت: با توجه به تجربه تلخ سال 88، كانديداها و طرفداران آنها بايد مراقب باشند كه بازيگر طراحی‌های دشمن نشوند.

سردار يدالله جوانی، مشاور سياسی نماينده ولی فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با بيان اينكه مسئوليت‌پذيری در نظام دينی تفاوت‌های اساسی و ماهوی با نظام‌های غير دينی دارد، اظهار كرد: در نگاه اسلام مسئوليت يك امانت است و افرادی كه اين امانت را در اختيار می‌گيرند، بايد با اين مسئوليت خود را وقف جامعه و مردم كنند و تلاش كنند با موقعيتی كه در اختيارشان است زمينه‌های پيشرفت و اعتلای جامعه را فراهم كنند.
وی ادامه داد: منطق حاكم در مسئوليت‌پذيری در جامعه دينی خلاصه می‌شود در سخن شهيد بهشتی مبنی بر اينكه «ماشيفتگان خدمتيم، نه تشنگان قدرت»؛ يعنی رسيدن به مسئوليت و قدرت برای تأمين منافع و دنيا نيست، بلكه رسيدن به يك موقعيت جهت خدمت به مردم و جامعه است.
اين كارشناس مسائل سياسی به شاخصه‌های تبليغات صحيح در جامعه اسلامی اشاره كرد و گفت: تبليغات كانديداها بايد بيانگر اين باشد كه شيفته قدرت نيستند و به دنبال خدمت و كمك كردن به جامعه هستند و می‌خواهند به پيشرفت جامعه و گره‌گشايی از مشكلات مردم و جامعه دينی و انقلابی بپردازند.
جوانی با تأكيد بر اينكه كانديداها در تبليغات خود بايد تنها به دنبال ارائه برنامه‌ها، ديدگاه‌ها و توانمندی‌های خود باشند، خاطرنشان كرد: لازم است كانديداها و حاميانشان از هر نوع حركت و اقدامی در جهت تخريب ديگران اجتناب و پرهيز كنند و به دنبال اثبات خود باشند.
معاون سياسی سابق دفتر نماينده ولی فقيه در سپاه با بيان اينكه رسيدن به مسئوليت از طريق اتهام‌زنی و تخريب ديگران شيوه صحيحی نيست، اظهار كرد: اساسا جامعه اسلامی اقتضا می‌كند كه در انتخابات و تبليغات نيز اخلاق اسلامی حاكم باشد.
جوانی ادامه داد: ما مدعی هستيم كه نظام مردم‌سالاری دينی در جامعه حاكم است و آن را الگويی برای ساير جوامع عنوان می‌كنيم؛ يكی از نكات برجسته‌ای كه در اين الگو بايد برجسته شود، شيوه‌های رسيدن به مسئوليت‌هاست كه رعايت حرمت و آبروی ديگران از اصول اوليه ديگران است.
اين كارشناس مسائل سياسی همچنين به شرايط و جايگاه جمهوری اسلامی در عرصه بين‌المللی پرداخت و گفت: در شرايطی هستيم كه كشور درگير جنگ اقتصادی است، به همين دليل رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال 92، در كنار حماسه سياسی، حماسه اقتصادی را نيز عنوان كردند؛ بنابراين كانديداها نيز برای حماسه‌آفرينی در عرصه اقتصاد از همين آغاز بايد مواردی را رعايت كنند كه از جمله پرهيز ار ريخت‌وپاش‌ها و هزينه‌های بی‌مورد است.
وی تصريح كرد: پيش از اين برخی كانديداهای رياست جمهوری ريخت‌و‌پاش‌ها و اسراف‌هايی می‌كردند كه ناپسند بود و امروز ناپسندتر از گذشته است؛ زينبده آن است كه كانديداها زمينه جهاد اقتصادی را فراهم كنند و نشان دهند مرد عمل در عرصه جهاد اقتصادی هستند.
جوانی برنامه‌های صدا و سيما را مناسب و كافی برای استفاده كانديداها عنوان كرد و گفت: صدا و سيما زمان قابل توجهی را برای هر يك از كانديداها منظور كرده و اگر هدف از تبليغات اين است كه مردم با كانديداها و برنامه‌ها و ديدگاه‌های آنها آشنا شوند، برنامه‌های صدا و سيما كه همه مردم به آنها دسترسی دارند، بسيار مناسب و كافی خواهد بود.
معاون سياسی سابق دفتر نماينده ولی فقيه در سپاه ادامه داد: پوسترها، عكس‌ها و ستادهايی كه هزيه‌بر است، تأثيری ندارد و به نظر می‌رسد برنامه‌های رسانه ملی برای انتخابات بيشترين تأثير را در بين مردم خواهد داشت.
وی با اشاره به كمين دشمن برای استفاده از ظرفيت انتخابات در نظام جمهوری اسلامی گفت: با توجه به تجربه تلخ سال 88، كانديداها و طرفداران آنها بايد مراقب دشمن باشند؛ دشمنان اين نظام نمی‌خواهند اين حماسه بزرگ سياسی ملت ايران خلق شود بنابراين از هر فرصتی برای پياده‌كردن نقشه‌ها و شيطنت‌های خود استفاده خواهند كرد.
جوانی تصريح كرد: كانديداها در تبليغ و بيان مطالب و موضع‌گيری‌های خود بايد مراقب باشند بازيگر طرح‌های دشمن نشوند.
وی در پايان در مورد فضای كنونی تبليغاتی كانديداها گفت: رهبر معظم انقلاب با ارائه مطالب و نكاتی صحنه را برای خلق حماسه سياسی مديريت می‌كنند؛ به نظر می‌رسد با توجه به اين رهنمودها حركت‌های كانديداها و حاميانشان معقولانه‌تر شده و عمده كانديداها پذيرفته‌اند كه پايبند قانون باشند و در چارچوب قانون حركت كنند.
اين كارشناس مسائل سياسی با بيان اينكه انتخابات زمانی از هر جهت مطلوب خواهد بود كه همگان در چارچوب قانون حركت كنند، افزود: نوع برخورد كانديداها با موضوع احراز صلاحيت‌ها از سوی شورای نگهبان و تمكين آنها نشان‌دهنده اين مورد بود.
captcha