به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی ادارهكل تبليغات اسلامی استان البرز، حجتالاسلام محمدی، گفت: همزمان با ورود به ماه رجب و فرارسيدن ايام اعتكاف، ستاد برگزاری مراسم معنوی اعتكاف شمال كرج با حضور اعضای جلسه تشكيل جلسه داد.
وی افزود: در اين جلسه با بررسی نظرسنجیهای بهعمل آمده از معتكفين در سال قبل كه ميزان رضايتمندی بالايی داشت، اهتمام به برگزاری هرچه بهتر اين مراسم نورانی و معنوی را در دستور كار جلسه قرار گرفت و اعضا مطالب و نظرات خود را مطرح كردند.
حجتالاسلام محمدی، در پايان خاطرنشان كرد: در سال گذشته مراسم اعتكاف در 40 مسجد شهرستان و با حضور چهار هزار نفر برگزار شد و امسال با همت مسئولان و اطلاعرسانی مناسب پيشبينی میشود تعداد شركتكنندگان به مرز پنج هزار نفر برسد.