کد خبر: 2540598
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

مساجد محور اصلی ایجاد نشاط انتخاباتی برای خلق حماسه سیاسی هستند

گروه اجتماعی: نماينده ولی فقيه در چهارمحال و بختياری مساجد را ركن اصلی اسلام و پاسدار پرچم علوی دانست و با اشاره به حساسيت انتخابات پيش رو، گفت: مسجد محور اصلی ايجاد نشاط انتخاباتی و مشاركت حداكثری است كه می‌طلبد از اين ظرفيت به نحو مطلوب استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدعلی نكونام، نماينده ولی فقيه در چهارمحال و بختياری هشتم خردادماه در نشست ائمه جماعات مساجد و فرماندهان حوزه و پايگاه‌های مقاومت بسيج ناحيه شهركرد با اشاره به اهميت برگزاری اين نشست‌ها، اظهار كرد: ائمه جماعات مساجد و فرماندهان پايگاه بسيج می‌توانند با تعامل و همكاری مطلوب با يكديكر در زمینه پيشرفت اهداف فرهنگی مساجد و پايگاه بسيج اثرگذار باشند.
وی تاريخ اسلام را يك درس بزرگ برای تمام ملت ايران دانست و تصريح كرد: در زمان گذشته اقوام و مردمانی بودند كه با پيامبران و ائمه اطهار(ع) زندگی می‌كردند اما متأسفانه از راه و هدف آن‌ها جدا و به انحراف كشيده شدند.
امام جمعه شهركرد با بيان اينكه مردم در زمان گذشته شناخت و بينش درستی از پيامبران الهی نداشتند، افزود: پيامبری كه از سوی خدای متعال برای هدايت يك جامعه فرستاده می‌شود راه، هدف و برنامه مشخصی دارد اما اين موضوعات مهم و اساسی ميان مردم ناديده و مظلوم واقع می‌شد.
حجت‌الاسلام نكونام خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامی ايران به ملت‌های به ظاهرمسلمان نشان داد اگر چه پيامبر و ائمه اطهار(ع) ميان آنان حضور ندارند اما راه و پرچمشان هميشه بلند است و مسير ما همان مسير و راه انبياء و ائمه اطهار(ع) است.
نماينده ولی فقيه در استان شرايط كنونی انقلاب و نظام اسلامی را بسيار مهم عنوان و خاطرنشان كرد: آنچه امروز خدای متعال به ملت و كشور ما عنايت كرده است با اين جامعيت به نسل‌های گذشته عطا نكرده است.
وی پرچم علوی را شاخص و اساسی‌ترين راه اسلام دانست و اظهار كرد: انقلاب اسلامی ايران به رهبری امام خمينی(ره) توانست پرچم اسلام، قرآن و ولايت اهل بيت(ع) را زنده كند و مسير حق را به همگان نشان دهد.
امام جمعه شهركرد با اشاره به سخنی از پيامبر اكرم(ص) مبنی بر اينكه ای مردم من پرچم اسلام را ميان شما بلند می‌كنم اما بعد از من انحراف در دين اسلام به وجود خواهد آمد در آن زمان شما زير پرچم علی(ع) قرار گيريد و تنها راهی كه حق و باطل را به خوبی جدا خواهد کرد راه و پرچم علی است و هرچه غير از اين انحراف است، خاطرنشان كرد: در زمان قبل از انقلاب اسلامی پرچم كفر و طاغوت بر سر اين مردم قرار گرفته بود اما به بركت وجود امام خمينی(ره) اسلام دوباره زنده شد و پرچ علوی و ولايت فقيه بر سر اين ملت قرار گرفت.
وی وظيفه مساجد در پاسداری و حراست از اين پرچم را مهم دانست و افزود: مساجد محور و ركن اصلی اسلام و انقلاب هستند كه بايد با تمام وجود از اسلام و اين پرچم برافراشته شده صيانت كنند.
حجت‌الاسلام نكونام با اشاره به آفاتی كه مساجد را تهديد می‌كند، تكبر و غرور را يكی از اين آفت‌ها عنوان و تصريح كرد: اگر در انجام كارها و در ارتباط با نمازگزاران دچار منيت و تكبر شويم شيطان بر ما تسلط پيدا خواهد كرد و كار و امورات مسجد پيش نخواهد رفت.
وی تک‌روی را از ديگر آفات مساجد بر شمرد و افزود: اگر در مساجد ميان هيئت امنا، امام جماعت و پايگاه بسيج تک‌روی وجود داشته باشد در امورات مسجد پيشرفت حاصل نمی‌شود كه بايد از اين امر ناپسند پرهيز شود.
امام جمعه شهركرد همچنين اختلاف و بدگويی ميان اعضای مساجد را يک آفت بزرگ عنوان و خاطرنشان كرد: اختلاف و بدگويی ميان اعضای مسجد و عدم وجود صداقت و شفافيت میان افراد خشم و غضب پروردگار را در پی خواهد داشت.
وی به عدم تواضع و فروتنی به‌عنوان آفتی ديگر در مساجد اشاره كرد و گفت: نبود تواضع و فروتنی در انسان باعث می‌شود كه فرد از عنايات پروردگار متعال دور شود.
حجت‌الاسلام نكونام آخرين آفت در مساجد را نبود اخلاص عنوان و تصريح كرد: اخلاص رمز موفقيت و پيروزی در كار و وظايف است كه اگر اخلاص در وجود انسان نباشد فعاليت‌ها آنگونه كه شايسته است انجام نخواهد گرفت.
وی در ادامه نقش پايگاه بسيج در پيشرفت و ارتقای مسجد را بسيار مهم دانست و افزود: پايگاه بسيج می‌تواند با برنامه‌ريزی و تعامل مطلوب با روحانی در پيشرفت مسجد نقش‌آفرين و تأثيرگذار باشد.
نماينده ولی فقيه در استان با اشاره به جايگاه مهم و حساس بسيج در جذب جوانان به مساجد، جديت در برگزاری پر رنگ حلقه‌های صالحين، اهتمام ويژه به امر به معروف و نهی از منكر، برگزاری جلسات معنوی دعا و قرائت قرآن، روحيه آمادگی جهاد و دفاع از نظام، حضور مستمر بسيجيان در نماز جمعه، تشكيل هيئت‌های خانگی، برگزاری برنامه‌های ورزشی، برنامه‌ريزی مستمر ديدار با خانواده‌های شهدا و حضور فعال در نماز جماعت مسجد را از مهم‌ترين فعاليت‌ها و اقدامات بسيج برشمرد.
حجت‌الاسلام نكونام در ادامه جايگاه روحانی و امام جماعت در مساجد را بسيار پر رنگ و محوری دانست و اظهار كرد: نظارت بر امورات مسجد و هماهنگی بين هيئت امنا و پايگاه بسيج در راستای پيشرفت و ارتقای مسجد جزو وظايف اصلی امام جماعت است.
وی در پايان انتخابات پيش رو را بسيار حساس و سرنوشت‌ساز دانست و با اشاره به نقش مساجد در ايجاد شور و حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی خاطرنشان كرد: دشمن در طول اين 34 سال تلاش كرده به بهانه انتخابات در كشور فتنه‌افكنی كند؛ اما ملت ايران با بصيرت و هوشياری دشمن را ناكام خواهند گذاشت.
وی از افتتاح مركز رسيدگی به امورات مساجد استان در آينده نزديک خبر داد و گفت: با افتتاح اين مركز، ساماندهی تمام مساجد استان از نظر عمرانی، فرهنگی بر عهده اين مركز خواهد بود.
captcha