کد خبر: 2542332
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۰

كارگاه پروژه‌ای ستاد بازسازی عتبات عاليات در خرم‌بيد احداث شود

گروه اجتماعی: فرماندار خرم‌بيد از اعلام آمادگی اين شهرستان جهت مشاركت در پروژه‌های ستاد بازسازی عتبات عاليات خبر داد و گفت:‌ در صورت موافقت ستاد استانی يكی از كارگاه‌های پروژه‌ای اين ستاد در شهرستان خرم‌بيد دایر می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، داوود ايوبی، فرماندار خرم‌بيد امروز يكشنبه، 12 خردادماه در نشست ستاد بازسازی عتبات عاليات اين شهرستان گفت:‌ شهرستان خرم‌بيد از پتانسيل‌های فراوانی برخوردار است و زمينه مشاركت مردمی در بازسازی عتبات عاليات مساعد می‌باشد.
وی افزود: در گذشته كمك‌های خوبی توسط مردم اين شهرستان در زمينه بازسازی انجام شده است كه قصد داريم با يك برنامه‌ريزی اين مشاركت‌ها را هدفمند كنيم و از مشاركت گسترده‌تر مردم بهره گيريم.
ايوبی تصريح كرد: در صورت موافقت ستاد استانی يكی از كارگاه‌های پروژه‌ای ستاد بازسازی را در شهرستان خرم‌بيد دایر می‌کنیم و ساخت پروژه نيز در همين شهرستان انجام می‌شود و كمك‌های مردمی نيز بر همين اساس جمع‌آوری می‌‌شود.
فرماندار خرم‌بيد اظهار كرد: در شهرستان نيروهای متخصص در رشته‌های مختلف وجود دارد كه آمادگی داريم در صورت اعلام نياز ستاد بازسازی جهت اعزام به عتبات عاليات اقدام كنيم.
بنا‌بر اين گزارش، حجت‌الاسلام نقوی، امام جمعه صفاشهر نيز در اين نشست گفت:‌ آمادگی تقبل ساخت يكی از پروژه‌های حرمين شريفين در عتبات را داريم و در صورت موافقت از ظرفيت‌های شهرستانی و مشاركت‌های عموم مردم و خيران به خوبی استفاده می‌شود.
وی تصريح كرد: مردم از روحيه دينی بالايی برخوردار هستند و با يك اطلاع‌رسانی صحيح در كليه برنامه‌های فرهنگی خصوصاً در برنامه‌های ستاد بازسازی مشاركت فعالانه دارند.
captcha