به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، سيروس سجاديان، فرمانده انتظامی فارس امروز يكشنبه، 12 خردادماه در جمع خبرنگاران ضمن ابراز تسليت بهمناسبت فرارسيدن سالگرد ارتحال امام(ره) گفت: امام خمينی(ره) همواره بر امر پيروی از ولايت فقيه و دفاع از ارزشهای اسلامی تأكيد داشتند.
وی، بزرگترين كوشش دشمنان امروز اسلام را تلاش جهت از بين بردن ولايتپذيری ملت ايران دانست و افزود: اما مردم هميشه هوشيار ايران، اين آرزوی دشمنان را به يأس و نااميدی تبديل میكنند.
سجاديان با تصريح اينكه امام خمينی(ره) در شرايط بسيار دشوار و سختی دست به انقلاب زد، گفت: اين انقلاب حاصل مجاهدتهای امام(ره) و پشتيبانی ملت ايران است.
فرمانده انتظامی فارس اظهار كرد: انقلاب اسلامی ايران به رهبری امام خمينی(ره) جان دوبارهای به اسلام داد و به بركت انقلاب اسلامی ايران بود كه در سالهای اخير بيداری اسلامی ميان ملتهای منطقه شكل گرفت.
وی در پايان خاطرنشان كرد: ماندگاری اين نظام در گرو پاسداری از خون شهداست و همگان بايد در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و پاسداری از ارزشهای اين انقلاب كه همچون تكليف الهی است، تلاش و به اين تكليف عمل كنيم.