کد خبر: 2542598
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۲

اتهامات قرضاوی عليه حزب‌الله همسو با اهداف اسرائيل است/ ضرورت اتخاذ موضع‌ حقوقی برای محاكمه شيخ فتنه

گروه بين‌الملل: جبهه مردمی برای آزادی فلسطين با انتقاد شديداللحن از رئيس اتحاديه جهانی علمای مسلمان، اتهامات اخير وی عليه مقاومت لبنان و حزب‌الله را همسو با اهداف اسرائيل دانست.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی شبكه ماهواره‌ای العالم، جبهه مردمی برای آزادی‌ فلسطين تأكيد كرد: فتواهای شيخ يوسف قرضاوی، رئيس اتحاديه جهانی علمای مسلمان جهان عليه مقاومت لبنان و حزب‌الله فتواهايی اسرائيلی است.
اين تشكل فلسطينی در ادامه اعلام كرد: شيخ قرضاوی به ريختن خون ملت سوريه دعوت می‌كند و فراخوان‌های وی همسو با اهداف رژيم صهيونيستی است.
اين جبهه قرضاوی را مفتی ناتو توصيف كرد و اتخاذ موضعی اسلامی و حقوقی برای قصاص و محاكمه وی را خواستار شد.
يوسف قرضاوی، جمعه گذشته، 10 خرداد، در اظهاراتی كينه‌توزانه، غير منطقی و متعصبانه، دبيركل حزب‌الله لبنان، علوی‌های سوريه و ايران را مورد هجوم قرار داد و سيدحسن نصرالله، دبيركل حزب‌الله را رئيس حزب شيطان و ياری‌گر طاغوت(!) توصيف كرد.
قرضاوی پيش از اين نيز اظهاراتی را عليه حزب‌الله به زبان آورده و از آمريكا به خاطر كمك به گروه‌های تروريستی و مسلح مخالف بشار اسد قدردانی كرده بود.
captcha