به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، آئين اختتاميه مسابقه كشوری كتابخوانی با عنوان «سبك زندگی در سيره فاطمی(س)» و تجليل از برگزيدگان با حضور جمعی از نمازگزاران و جوانان مسجد شهيد سيدجليل ساداتی صفائيه يزد برگزار شد.
خواجه رحيمی، دبير كانون آفتاب ولايت در آئين اختتاميه با اشاره به راهاندازی سامانه جامع عفاف و حجاب در سال 89 گفت: سؤالات اين مسابقه از خلاصه كتاب مسئله حجاب شهيد مطهری(ره) گردآوری شده است.
وی ادامه داد: سلسله مسابقات سبك زندگی در سال جاری پيشبينی شده كه مسابقه سبك زندگی در سيره فاطمی(س) اولين برنامه از اين مسابقات است.
يادآور میشود، در پايان اين مراسم كه در كانون فرهنگی، هنری و مسجد سيدجليل ساداتی صفاييه يزد برگزار شد، به 14 نفر از برگزيدگان به قيد قرعه جوايزی اعطا شد.