کد خبر: 2544171
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴

همايش «خانواده موفق» در شاهين‌شهر برگزار شد

همايش «خانواده موفق» با حضور جمعی از خانواده‌های شاهين‌شهری در تالار شيخ‌بهايی اين شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی سازمان رفاهی شاهين‌شهر، در ابتدای اين همايش، رضا رضايی، مديرعامل سازمان اتوبوسرانی شاهين‌شهر و حومه در بياناتی هدف از تداوم اين همايش‌ها را تقويت بنيان‌های خانوده و تهذيب آن به آموزه‌های اسلامی مورد اشاره قرار داد و افزود: مهمترين ترفند دنيای غرب در تقابل با نظام مقدس جمهوری اسلامی، زدودن ارزش‌های فردی و خانوادگی است و می‌كوشد با سست كردن پيوندها، راه نفوذ فرهنگ غلط غربی را درجامعه بگشايد.
وی گفت: جايگاه خانواده در دين مبين اسلام از قداست ويژه‌ای برخوردار است و اوليای دين در حفظ كرامت خانواده دستورات مؤكدی ابلاغ كرده‌اند كه بايد زيربنای جامعه قرار گيرد.
در ادامه اين همايش، كاظمی، كارشناس مسايل خانواده به گوشه‌ای از مشكلات ساختاری خانواده ايرانی پرداخت و در بحثی تحت عنوان «خرده جنايت‌های زناشويی» به تحليل روابط زوجين در خانواده اشاره كرد.
وی عامل مهم درگيری‌های خانوادگی را مولود عدم وجود تعهد، صميمت و بخشش در خانواده دانست و مواردی چون مقايسه همسر با فرد ديگر، قضاوت عجولانه در رفتار همسر، دامن زدن به حدس و گمان، خودرأيی و عدم مراعات مرزهای زناشويی را مورد تفسير قرار داد.
يادآور می‌شود، همايش خانواده موفق توسط سازمان اتوبوسرانی و با همكاری سازمان رفاهی شاهين‌شهر به صورت هر 15 روز يكبار برگزار می‌شود.
captcha