کد خبر: 2545469
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۱

نشست مديران مراكز قرآنی ـ مردمی در مشكين‌شهر برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: نشست مشترك مديران مراكز قرآنی ـ مردمی و كانون قرآن اداره تبليغات اسلامی مشكين‌شهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، نشست مديران خانه‌های قرآنی ـ مردمی و مسئول كانون قرآن اداره تبليغات اسلامی مشكين‌شهر‌ دوشنبه، 20خردادماه به‌منظور بررسی مسائل و فعاليت‌های قرآنی در محل كانون قرآن تبليغات اسلامی اين شهرستان برگزار شد.
محمدی، مسئول كانون قرآن مشكين‌شهر گفت: انس با قرآن كريم و فرهنگ دينی می‌تواند ملاك‌ها و معيارهايی را در اختيار انسان قرار دهد تا بتواند به‌واسطه آنها افكار و رفتار شايسته را از سلوك و عقايد انحرافی تشخيص داده و با بهره‌گيری از انديشه‌های ناب دينی از التقاط و سردرگمی مصون باشد.
وی تشكيل شورای قرآنی را به‌منظور استفاده از ظرفيت‌های بالقوه و ارتقا‌ ظرفيت‌های بالفعل و كاسته شدن موازی‌كاری‌ها و تداخل مأموريت‌های قرآنی عنوان كرد.
در اين نشست مقرر شد مديران خانه‌های قرآنی تعامل و همكاری مطلوب با دهياران و هيئت امنای مساجد داشته باشند.
captcha