کد خبر: 2546292
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰

رهبری ولايت فقيه، تفضل الهی به ملت ايران است

گروه اجتماعی: يكی از يادگاران دفاع مقدس با بیان اینکه تفضل الهی به ملت ايران اين است كه امروز مستقيماً زير پرچم ولايت زندگی می‌كند، گفت: در عصر كنونی، اين رابطه با ولايت و همراهی با ولايت ملموس‌تر است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، سردار اسماعيل قاآنی، يكی از يادگاران دفاع مقدس 21 خردادماه در جمع خبرنگاران با بيان اينكه دامن پاك و نان حلال زمينه رشد دينی را فراهم می‌كند؛ خانواده‌ها در تربيت دينی افراد جامعه بسيار مؤثرند تصريح كرد: شهدا اتفاقی به فوز شهادت نمی‌رسند؛ از بنيان خانوادگی گرفته تا زندگی معنوی و پاك انسان را به سرنوشتی سعادتمند و زيبا كه شهادت است، هدايت می‌كند.
وی با بيان اينكه مناجات شعبانيه انسان را تنظيم كرده و اوج معرفت را به او می‌چشاند، خاطرنشان كرد: انسان وقتی خوف و رجا را با هم داشته باشد، انسانی همراه با ولايت خواهد بود و آماده شهادت خواهد شد.
قاآنی با تأكيد بر اينكه شيعه تنها مكتبی است كه رهبران آن از اولين تا آخرين آنها با شهادت از دنيا رفته‌اند و وقتی همه شهيدند، معنايش اين است كه همه شيعه فرزند شهيد و پدر شهيد هستند افزود: زندگی كردن در مكتب شيعه افتخار است و وقتی انسان با ولايت همراه می‌شود، زندگی و مرگ انسان هم زندگی و مرگی با شرافت خواهد شد.
اين يادگار دفاع مقدس متذكر شد: تفضل الهی به ملت ايران اين است كه امروز مستقيماً زير پرچم ولايت زندگی می‌كند و در عصر كنونی، اين رابطه با ولايت و همراهی با ولايت ملموس‌تر است.
قاآنی با بيان اينكه تجربه كرده‌ايم كه هر جا با شاخصه ولايت تنظيم شده‌ايم، در اوج مشكلات، امور دينی و دنيوی ما اصلاح شده و به نقطه مطلوب خود می‌رسد، يادآور شد: تجربه هم داريم كه هر جا غفلت كرديم و جريان‌های واداده سكان‏دار شدند، دچار مشكلات عديده شديم.
اين يادگار دفاع مقدس با تأكيد بر اينكه امروز در آستانه انتخابات بايد حواس‌ها را جمع كرد، خاطرنشان كرد: اگر در شناخت اصلح به ميزان‌های ارائه شده از سوی ولی فقيه توجه كنيم، حركت انقلاب و زندگی مادی و معنوی ما رشد بيشتر و بهتری خواهد داشت.
قاآنی گفت: اگر به ميزان‌های معرفی شده از سوی ولايت توجه نشود، انقلاب اسلامی و زندگی افراد آن دچار چالش و بحران خواهد شد كه در اين راستا امام خمينی(ره) در طول حيات خود هميشه دو اسلام را با عنوان اسلام ناب محمدی(ص) و اسلام مرفهين بی‌درد به مردم معرفی كرد.
اين يادگار دفاع مقدس گفت: در مقابله با روند پيشرفت انقلاب اسلامی، دشمن هر روز فريب‌ها و روش‌های پيچيده‌تری را به كار می‌گيرد كه حاصل كار اتاق‌های فكر آنان است.
captcha