کد خبر: 2549840
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶

رئيس‎جمهور منتخب در جهت برقراری و تثبيت عدالت اجتماعی تلاش كند

گروه سياسی: سخنگوی كميسيون قضايی مجلس با اشاره به اهميت مسئله عدالت گفت: دولت آينده بايد به مسئله عدالت نگاه ويژه‎ای داشته باشد و تلاش كند عدالت اجتماعی برقرار و تثبيت شود.

محمد علی اسفنانی، سخنگوی كميسيون حقوقی ـ قضايی مجلس شورای اسلامی در گفت‎وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اشاره انتخابات رياست جمهوری و انتخاب حجت‎الاسلام روحانی به عنوان رئيس جمهور گفت: هر دولتی با هر شعاری كه بر مسند قدرت می‎نشيند، بايد به لزوم همكاری مجلس و دولت باور و ايمان داشته باشد.
وی با اشاره به مشكلات كشور از وضعيت ضعيف مديريت در كشور ياد كرد و افزود: در كنار مشكلات مديريت وضعيت اقتصادی كشور نيز شرايط مناسبی ندارد و اين دو مسئله را نمی توان از يكديگر تفكيك كرد.
سخنگوی كميسيون قضايی مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: حتی در زمينه سياست خارجی نيز بايد اعتراف كرد كه سياست خارجی ما نيز از اين دو موضوع متاثر است.
اسفنانی عنوان كرد: دولتی كه با شعار تدبير و اميد آمده است، بايد سازوكاری بينديشد كه مشكلات را مديريت كند و از تدبير استفاده كند و بتواند با ارائه راه حل وضعيت معيشتی مردم ومشكلات اقتصادی را رفع كند.
سخنگوی كميسيون قضايی مجلس شورای اسلامی گفت: با منابعی كه در كشور وجود دارد می‎توان 10 برابراين جمعيت را نيز مديريت كرد، بدون آنكه مشكلات معيشتی برای مردم پيش بيايد، لذا دولت آينده بايد به مسئله مديريت نگاه ويژه‎ای داشته باشد و تلاش كند عدالت اجتماعی برقرار و تثبيت شود.
اسفنانی عنوان كرد: با حضور حماسی مردم ياس‎ها و سياه‎نمايی‎ها از كشور رخت بربسته است و آغاز دورانی جديد همراه با اميد برای كشور را شاهد هستيم و اين حضور حماسی مردم كه منجر به حماسه سياسی شد بايد مورد تقدير قرار گيرد و از اين ظرفيت مردمی استفاده كامل شود.
سخنگوی كميسيون قضايی مجلس شورای اسلامی با ذكر اينكه بايد اميد را در جامعه گسترش داد، افزود: بايد اميد در پيشرفت، اشتغال، توليد را به مردم تزريق كرد تا جوانان ما بدون كمترين مشكلی ازدواج و با اميد زندگی كنند و كشوری مترقی در همه ابد داشته باشيم.
captcha