کد خبر: 2551811
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲

لزوم رعايت اعتدال دينی در مناسبت‌های مذهبی/ خداباوری لازمه بيعت با امام زمان(عج) است

گروه اجتماعی: عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبری با تأكيد بر لزوم رعايت اعتدال دينی در مناسبت‌های مذهبی گفت: بيعت با حضرت ولی عصر(عج) اين است كه خداباور باشیم نه بدانيم و بين اين دو فرق بسياری است.

به گزارش خبرگزاری‌ بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، آيت‌الله سيداحمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران شامگاه دوشنبه، سوم تيرماه در جشن نيمه شعبان در حسينيه عاشقان ثارالله شيراز با تصريح اينكه شب نيمه شعبان همسنگ شب قدر است، گفت: به همين دليل احيای شب نيمه شعبان از فضيلت فراوانی برخوردار است و كسانی كه در مجالس امام زمان(عج) حضور می‌يابند نيز همگی كسانی هستند كه راه پاكی و عفاف را برگزيده‌اند.
آيت‌الله خاتمی با بيان اينكه ايام جشن ميلاد امام زمان(عج) دارای چند نكته است كه بايد به آن‌ها توجه داشت، گفت: جشن‌های آن حضرت مردمی‌ترين جشن‌های مذهبی ماست كه متأسفانه در سال‌های اخير قدری كمرنگ شده است.
عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبری با تأكيد بر اينكه سنت برگزاری جشن‌های نيمه شعبان به صورت مردمی بايد احيا شود، افزود: تعظيم شعائر الهی خود عبادت است و والدين نيز بايد توجه داشته باشند تا جوانان خود را در برگزاری چنين مراسمی تشويق و ياری رسانند.
وی اظهار كرد: برخی‌ها جشن نيمه شعبان را به جشن لهو و لعب تبديل می‌كنند و متأسفانه برخی خوش بودن را به معنای غفلت از خدا می‌دانند اما بايد توجه داشت كه به ياد خدا بودن نيز بايد در شادی‌ها لحاظ شود.
آيت‌الله خاتمی ادامه داد: همان‌طور كه در عزای اهل بيت(ع) مردم ما سنگ تمام می‌گذارند بايد در شادی‌ها نيز چنين باشد و اين اعتدال دينی است و اعتدال دينی يعنی همان‌طور كه در مراسم‌ عزاداری اندوهگین هستیم، در ايام عيد نيز شاد باشيم.
امام جمعه موقت تهران تأكيد كرد: جشن‌های مذهبی به هيچ نحوی نبايد آلوده به گناه شود و استفاده از موسيقی‌های مبتذل در اين جشن‌ها به هيچ عنوان نبايد لحاظ شود.
وی با تأكيد بر اينكه بايد مجالس حضرت ولی عصر(عج) را تبديل به بيعت با آن حضرت كنيم، گفت: خداوند مؤمنان را تحسين می‌كند كه با پيامبر(ص) بيعت می‌كنند و اين مدال است يعنی خداوند از انسان راضی است و طبق آيات قرآن در حقيقت بيعت با اوليای خدا، بيعت خود خداوند است.
آيت‌الله خاتمی با طرح اين سئوال كه محورهای بيعت با حضرت ولی عصر(عج) چيست، افزود: اولين نكته‌ای كه در روايات استفاده می‌شود اين است كه بيعت با حضرت ولی عصر(عج) بيعت با باورهای دينی و رفتارهای مذهبی و رفتار امام زمان(عج) پسند داشتن، است و در يك كلمه بيعت با امام زمان(عج) لازمه‌اش متدين بودن است.
امام جمعه موقت تهران با بيان اينكه ياران امام زمان(عج) به معنای دقيق كلمه خداباور هستند و در اعتقادات خود ذره‌ای شك به خود راه نمی‌دهند، گفت: بيعت با حضرت ولی عصر(عج) اين است كه خدا را باور كنيم نه بدانيم و بين اين دو فرق بسياری است.
وی ادامه داد: فرق بين دانستن و باور داشتن بيعت با حضرت ولی عصر(عج) در اين است كه خدا را با تمام وجود باور كنيم و بدانيم كه در اين جهان هستی اراده، اراده خداوند است.
آيت‌الله خاتمی به آياتی چند از قرآن كريم اشاره و بر لزوم انس با خداوند تأكيد كرد و افزود: بيعت با حضرت ولی عصر(عج) اين است كه در زندگی فردی و اجتماعی خود خدا را باور كنيم و مطمئن باشيم راهی كه انتخاب كرديم درست است.
عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبری، مسير ولايت را مسير خدا دانست و تصريح كرد: حركت در مسير خدا موجب بيعت با امام زمان(عج) می‌شود و آن‌چه كه بسيار مهم است حفظ ارزش‌های اسلامی و دين خداست.
وی در پایان خاطرنشان كرد: بيعت با حضرت ولی عصر(عج) يعنی بيعت با دين و متدين زندگی كردن است و اولين بعد اين بيعت، بيعت با ولايت فقيه است.
captcha