کد خبر: 2553691
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۷

مراسم تجليل از مهدی ياوران در انديمشك برگزار شد

مراسم اختتاميه جشن اعياد شعبانيه و تجليل از مهدی ياوران با حضور فعالان ترويج فرهنگ مهدويت به همت مهديه صاحب‌الزمان(عج) در انديمشك برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مراسم اختتاميه جشن اعياد شعبانيه و تجليل از مهدی ياوران با حضور فعالان ترويج فرهنگ مهدويت روز گذشته، هشتم تيرماه ساعت 21 در مكان مهديه انديمشك برگزار شد.
اين مراسم با صوت زيبای قرآن و قرائت زيارت آل‌ياسين آغاز شد و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمين هاشمی جهت ارائه گزارشی از فعاليت 20 روزه مهديه در ايام شعبانيه به بيان نكاتی پرداخت.
وی ضمن تشكر و قدردانی از جوانان و مهدی ياورانی كه در راه ترويج فرهنگ مهدويت با عشق و علاقه فعاليت كرده‌اند، افزود: پرشور برپاداشتن مجالس صاحب الزمان(عج) از مهمترين وظايف يك مسلمان است و اين امر خواست خود اهل بيت(ع) بشمار می‌رود.
هاشمی ادامه داد: زمينه‌سازی برای ظهور امام عصر(عج) و نصرت و ياری ايشان در عصر غيبت از لحاظ فضيلت، برتر از عصر ظهور است؛ زيرا عصر غيبت عصر غربت و تنهايی امام عصر(عج) به حساب می‌آيد.
يادآور می‌شود، در پايان اين مراسم ضمن پخش كليپ عملكرد مهديه صاحب‌الزمان(عج) در ايام شعبانيه از مهدی ياوران تجليل به عمل آورده شد.
captcha