احمد حاجیشريف، معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآنالكريم در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، با اشاره به تعداد مجوزهای صادر شده در خردادماه امسال گفت: تعداد مجوزهای صادر شده چاپ قرآن در خردادماه امسال، 21 مورد است كه از اين تعداد پنج مورد جزئی و 16 مورد هم كلی بوده.
وی با اشاره به شمارگان قرآنهای چاپ شده در ماه گذشته افزود: تعداد شمارگان قرآنهای چاپ شده در خردادماه امسال 159 هزار و 700 نسخه بود كه از اين تعداد، 82 هزار و 500 نسخه جزئی و 77 هزار و 200 نسخه هم قرآنهای كلی بوده است.
حاجیشريف، تعداد مجوزهای نشر صادر شده را مورد اشاره قرار داد و اظهار كرد: در خردادماه امسال 12 مورد مجوز نشر قرآن با شمارگان 85 هزار و 500 نسخه صادر شده است كه اين رقم در فروردينماه، سه مورد با شمارگان 14 هزار نسخه و در ارديبهشتماه نيز هفت مورد با شمارگان 45 هزار و 500 نسخه بوده است.
وی در ادامه با اشاره به تعداد اجزای تصحيح شده گفت: تعداد اجزای تصحيح شده قرآن كريم در خردادماه 742 جزء بوده و در فروردينماه، 522 جزء و در ارديبهشتماه نيز 746 جزء توسط كارشناسان اين حوزه تصحيح شده است.