کد خبر: 2553967
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۲
كشتارشيعيان در مصر؛ادامه توطئه اختلاف افكنی نظام سلطه است

با سلام و تشکر خبر سوخته است/افشار/كشتارشيعيان در مصر؛ادامه توطئه اختلاف افكنی نظام سلطه است

كشتارشيعيان در مصر؛ادامه توطئه اختلاف افكنی نظام سلطه است

شورای هماهنگی تبليغات اسلامی در پی قتل و عام شيعيان در كشور مصر، با صدور بيانيه ای ضمن محكوم كردن شديد اين اقدام غيرانسانی كشتار شيعيان بی‌گناه در مصر توسط تكفيری‌های تندرو را نشان از استيصال، درماندگی و ادامه توطئه‌های شوم اختلاف‌افكنی و غيرانسانی «نظام سلطه جهانی» در برابر «جبهه بزرگ بيداری و مقاومت اسلامی» است.

در اين بيانيه محكوميت آمده است: «نظام سلطه و استكبار جهانی» كه در مواجه با « جبهه بزرگ بيداری و مقاومت اسلامی» به ويژه در كشورهای مسلمان قيام كرده عليه حكام ظالم و خائن غربی ، شكست‌های سخت و پی در پی خورده است و از ترس فراگيری بيش از پيش اين جبهه در ديگر كشورهای اسلامی و آزاديخواه به دنبال تلافی جو‌يی‌های غيرانسانی و انحراف در اين جبهه و جريان بزرگ اسلامی است ؛ تا به خيال خام و باطل خود بتواند بخشی از ناكامی‌‌های فراوان خود را با فرافكنی، اختلاف‌افكنی و هزينه‌تراشی برای «جبهه بزرگ بيداری و مقاومت اسلامی»، آنان را از ادامه مسير روشن و صحيح خود بازداشته و يا اين امواج خروشان را با مانع روبه‌رو سازد.

اين كشتار وحشيانه شيعيان در كشوری مسلمان توسط تكفيری‌های تندروی سلفی ضربه سختی به انسجام اسلامی و اتحاد ميان امت رسول‌الله است و اين يك توطئه شوم طراحی شده است كه توسط نظام استكبار جهانی رقم می‌خورد.

امروز جهان اسلام و امت رسول‌الله به خاطر اين اقدام شنيع و غيرانسانی در كشتار وحشيانه چند تن از شيعيان توسط عده‌ای اجيرشده نظام سلطه در غم و ماتم و اندوه فرورفته و از غم اين حادثه تلخ و داغدار است.

اين بيانيه با اشاره به بخش‌هايی از سخنان گهربار و ارزشمند، رهبر فقيد انقلاب اسلامی، حضرت امام خمينی (ره) كه بارها درخصوص وحدت و اتحاد مسلمين حول محور اسلام ناب محمدی و شعار توحيدی «لا اله الله اله، محمد رسول‌الله» تأكيد داشته و تفاوت بين اسلام ناب محمدی و اسلام آمريكايی را برای مسلمانان جهان بيان داشتند؛ آورده است:

“به درستی امروز چهره اسلام آمريكايی را در رفتار تكفيری‌های تندروی سلفی در مواجهه با مسلمانان به ويژه شيعيان در لبنان، عراق، سوريه ،پاكستان و امروز نيز در مصر شاهد هستيم، اين توطئه وحشيانه توسط عاملان اصلی حادثه در مصر مسلمان نمايان تكفيری سلفی و به ويژه همراه با سكوت، همراهی و كمك شيوخ دست‌نشانده و مرتجع عربی در راستای حفظ و تأمين منافع نامشروع « نظام سلطه و استكبار جهانی» است و اين يك لكه ننگ بر پيشانی آنان است”.

شورای هماهنگی تبليغات اسلامی در پايان ضمن تجديد محكوميت شديد اين اقدام شنيع ، از مجامع بين‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری، دول اسلامی به ويژه از الازهر و علمای آن می‌خواهد ضمن محكوميت شديد اين اقدام به وظيفه شرعی و قانونی خود بيشتر عمل كنند و از امت بزرگ اسلامی می‌خواهد تا در مقابل زياده‌خواهی، تعدی ودست‌اندازی‌های «نظام سلطه و استكبار جهانی» ضمن حفظ و هوشياری به عنوان يد واحل عمل نمايند.
captcha